Skanska

Projektingenjör ESS - Lund

Arbetsbeskrivning

 

Projektingenjör ESS - Lund

 

Referensnummer: 71200001E

 

 

Projektingenjör med betongkompetens till ESS - Lund

 

Du kommer att ingå i en organisation med handplockad kompetens från Skanska, ESS och andra aktörer. ESS är ett projekt i full samverkan och vi har ett nära samarbete med kund som vi är mycket stolta över. Placering är ESS-etableringen i Lund, en av Skanskas största arbetsplatser

 

Drivs du av att arbeta i team och vill ha variation i jobbet?

 

Som projektingenjör är du en av oss i projektgruppen. Du kommer att ha nära samarbete med sektionschef, produktionschef och arbetsledare och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, kundens projekteringsorganisation, samt leverantörer, underentreprenörer och myndigheter.

 

Dina arbetsuppgifter innebär bl. a:

 

• Involvering i projektering och projekteringsledning

• Projekt- och tidsplanering

• Inköps- och logistikarbete

• Kontraktsadministration och ansvar för underlag för relationshandlingar

• Upprättande av projektspecifika avtal

• Kalkylarbete

• Ekonomistyrning och fakturahantering

• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete

 

En lagspelare med öga för detaljer

 

Du ser helheten i verksamheten och har en god prioriteringsförmåga eftersom du kommer att arbeta mot mål på såväl lång som på kort sikt. Du har också ett genuint intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor då detta är en viktig del i vårt arbete.

 

Du har högskoleutbildning samt gärna erfarenhet från byggbranschen.

 

Som person har du ett stort tekniskt intresse. Du är social och duktig på att skapa relationer och nätverk. Du har framåtanda, är noggrann och ordningsam, samt trivs med att jobba självständigt och att fatta egna beslut. Men framförallt har du en vilja att växa i din roll.

 

Ansök redan idag!

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi går igenom ansökningar löpande och ser därför gärna att du skickar in ditt CV så fort som möjligt, dock senast den 31 maj 2017.

 

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Stefan Svensson 010-448 36 75 eller Ann Sturk 010-449 04 71

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

 

 

 

Jobb Projektingenjörer

Plats SE-M-Lund

Organisation SKANSKA SVERIGE AB

Arbetstid Heltid

Anställningsstatus Tillsvidare

 

Kontaktinformation

Stefan Svensson 010-448 36 75

Sista ansökningsdag: 2017-maj-31, 23.59.00

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 maj . Arbetsort : Lund . Publicerat : 4 maj

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör ESS - Lund