Skanska

Produktionschef till BoKlok i Göteborg

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Vi utvecklar och bygger hållbara bostäder med god design, funktion och kvalitet till ett lågt pris. Vi bygger omkring 1000 bostäder per år och har hittills byggt drygt 8000 bostäder. BoKlok ansvarar för hela värdekedjan, från produktutveckling, projektutveckling och tillverkning i fabrik till byggnation, försäljning och kundrelationerna efter inflyttning. 

 

Beskrivning av tjänst

I din roll som Produktionschef ansvarar du för att driva arbetet på arbetsplats fram till slutbesiktning och 6-månaders besiktning. Du säkerställer att arbetsplatsen uppfyller våra högt ställda förväntningar på miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan och med god ekonomi. Genom att löpande samverka med projektteamet,underentreprenörer, myndigheter och andra aktörer under byggtiden säkerställer du ett bra projekt under byggtiden.

 

Största delen av din tid kommer du att vara på de olika byggarbetsplatserna du ansvarar för i Göteborgsregionen. Därtill har du även en del administrativa arbetsuppgifter såsom ekonomiuppföljning, planering, avtalsförhandlingar och avtalsskrivningar.

 

Vi arbetar tätt tillsammans i projektteam där du får möjlighet att vara delaktig i hela processen från projektidé till genomförande.  Du kommer att ha nära samarbete med bland andra projektledare, husleverantörer, kundansvarig säljare samt efterservice.

 

Profil

Du är en person som kan hantera många ärenden och få saker och ting avslutade. Du drivs av att genomföra projekt på utsatt tid, med hög kvalitet och med ett stort säkerhetsfokus. Som person är du prestigelös, strukturerad och drivande samt har en förmåga till rak kommunikation och trivs i samarbetet med andra. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen för att lära dig nya saker. Du har minst 3 års erfarenhet från byggledning eller produktionsledning och vi ser gärna att du har en gymnasiebakgrund som byggnadsingenjör eller motsvarande. 

 

Du kommer att rapportera till Affärchefen i Göteborg.

 

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 31/8 2017.                                            

 

Välkommen med din ansökan! 

   

 

Jobb

 Produktion

Plats

 SE-O-Göteborg 

Organisation

 BoKlok Housing AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Martin Johansson, +46 10 44 84 704

Sista ansökningsdag: 2017-aug-31, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Produktionschef till BoKlok i Göteborg