Skanska

Mättekniker Skanska IME - Gävle / Borlänge

Vill du vara med och bygga, ett sovringsverk till en gruva, världens största testlabb för kabel, en ny rökgasrening, en kartongfabrik eller varför inte ett nytt mega datacenter? Vi på Skanska IME genomför branschens mest spännande byggprojekt. 

Skanska IME, Industri, Miljö, Energi, utför byggprojekt hos industrikunder – främst i Norra Sverige. 

Vi söker nu en Mättekniker med placering i Gävle alternativt Borlänge. 

Utan dig blir det lite snett! 

Som mättekniker arbetar du som en viktig del av en projektorganisation och jobbar självständigt med exempelvis: 

- Granskning av ritningar 
- Förberedelse av underlag/ utsättningsdata för kommande arbeten 
- Utsättning och inmätning 
- Kommunikation med yrkesarbetare och arbetsledare 
- Skapa relationshandlingar samt ansvarar för underhåll av mät-/datautrustning 
- Mängdning och reglering 
- Arbeta med maskinstyrning, GPS och traditionell utsättning 

Ditt arbetsområde sträcker sig inom IMEs hela verksamhet i Norrland. Dock med huvudområde Gävleborg – Dalarna. Resor i tjänsten är vanligt förekommande. 

Du får gärna vara pedant 

men som minst är du noggrann, ansvarsfull, strukturerad och kvalitetsmedveten. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra människor och har ett positivt förhållningssätt. Du är mån om produktionens framdrift och ser att du har en viktig roll i dess framdrift. Vi vill ligga i framkant inom mätteknik. Vi ser därför gärna att du har ett intresse av att driva mättekniken framåt, se förbättringsområden och har en god problemlösningsförmåga. 

Vi vill att du har en teknisk utbildning och/eller erfarenhet av mätteknik inom bygg- och industriverksamhet 

Om du är den vi söker så lovar vi dig att se till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas i den takt och riktning du vill. Som mättekniker på Skanska har du en nyckelroll och vi ser till att du får stöd och hjälp i din utveckling. Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare och ligger i framkant vad gäller grönt byggande. 

Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt olika pensions- och försäkringsalternativ m.m. 

Sök redan idag 

Eller senast 2017-06-30 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Silfvernagel, distriktschef, 010-448 85 65. 

Välkommen till Skanska! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Produktion

Plats

 SE-X-Gävle SE-W-Borlänge

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Fredrik Silfvernagel, distriktschef, 010-448 85 65

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Borlänge, Gävle . Publicerat : 7 juni


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Mättekniker Skanska IME - Gävle / Borlänge