Skanska

Kalkylator till Birka Markbyggnad - Stockholm

Vill du vara med och leda Sveriges mest spännande och utmanande byggprojekt? Då har du en framtid på Skanska. Skanska Väg och Anläggning bedriver olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Väg och Anläggning i Stockholm har många spännande projekt framför sig. 

Birka Markbyggnad är ett av regionens markdistrikt. Vi utför främst större VA- exploateringsarbeten åt kommuner i Stockholms län. Vårt största fokus ligger på medarbetarna och att tillsammans nå uppsatta mål. Nu söker vi en kalkylator för att förstärka teamet. 


Du är en siffermänniska med öga för detaljer 

Som kalkylingenjör hos oss har du en viktig roll i att skapa förutsättningar för att åstadkomma säkra arbetsplatser, hög kvalitet, gröna lösningar och förutsägbar lönsamhet i våra projekt. 

Dina arbetsuppgifter är varierande och innebär att man är involverad i allt från urval och prioritering av projekt ända fram till slutmötet med en nöjd kund (vilket även innebär ett lönsamt projekt). Självfallet är kalkylarbetet kärnan i verksamheten men vi tror på delaktighet och teamwork. 

Placeringsort är flexibel då Birka har verksamhet både norr och söder om Stockholm. 

Du står för struktur och problemlösning 

För att lyckas i rollen ser vi att du är strukturerad och lösningsfokuserad. Du är affärsmässig och trivs med att arbeta mot deadlines. Vidare behöver du vara sifferorienterad, analytisk, noggrann och givetvis ha ett brinnande intresse för produktion. Du kommunicerar skriftligt och muntligt flytande på svenska samt engelska. 

Vi ser att du har en byggteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet från mark och anläggningsprojekt, erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete är självfallet meriterande. 

Ansök redan idag 

Vi är nyfikna på vem du är så ansök redan nu eller senast den 19 juli 2017 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Dominique Bjöör, Rekryterare på 010-449 04 33 eller Marcus Andersson, Distriktschef, på 070-334 88 00. 

Välkommen till Skanska! 

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Anbud/anbudsstyrning/projektering/kalkyl

Plats

 SE-Stockholm 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Marcus Andersson: 070-334 88 00

Sista ansökningsdag 2017-jul-19, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 19 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 juni


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kalkylator till Birka Markbyggnad - Stockholm