Skanska

Gruppchef Leverantörsreskontra / Accounts Payable Manager Affärstöd Ekonomi - Stockholm

Skanska Affärsstöd Ekonomi är en del av Skanska Affärsstöd, ett Shared Service Center, som supporterar samtliga bolag inom Skanskakoncernen i Sverige med ca 11 500 anställda. Vi levererar ekonomitjänster inom kund- och leverantörsreskontra, utläggshantering mm. På avdelningen arbetar ca 65 medarbetare fördelat på tre grupper; Leverantörsreskontra, Kundreskontra och E-faktura samt Bank, betalningar och utlägg.


Här får du chansen att leda en stor grupp med ekonomer 
I gruppen ingår ca 25 medarbetare inklusive två teamledare. Som gruppchef ingår du i ledningsgruppen för Affärsstöd Ekonomi. Tjänsten är placerad på vårt fina huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm. Under förra året implementerades ett nytt affärssystem, Oracle Fusion, och vi är mitt inne i en spännande förändringsresa. Vill du vara med?

 
En dag på jobbet:


• Ansvarar du för enhetens mål, budget och KPI:er 
• Utvecklar du processer och rutiner 
• Ser du till att avtalad servicenivå uppfylls gentemot våra kunder 
• Leder, coachar och utvecklar du medarbetarna 
• Genomföra du rekryteringar, löneförhandlingar och utvecklingssamtal 
• Bidrar du till att utveckla organisationen inom Affärsstöd Ekonomi 

Du har en stark vilja och drivkraft att utveckla dig själv och verksamheten 
För att kunna leda gruppen behöver du ha erfarenhet av att leda ett ekonomiteam. Det här kan vara chansen för dig som har lett ett mindre team men nu vill ta klivet att ta ett större ansvar. För att lyckas med det behöver du ha en akademisk utbildning inom ekonomi. Du har också en stor processförståelse och vilja att förstå processen. Det är bra om har erfarenhet av leverantörsreskontra. Har du erfarenhet från ett Shared Service Center i en större organisation är det meriterande.

 
Varmt välkommen med din ansökan redan idag – vi gör urval löpande! 
Då vi gillar ordning och reda tar vi inte emot ansökningar via mail. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Malin Ekstrand på tfn 0707 350 666. Skicka din ansökan senast 2017-06-30.

 

Välkommen till Skanska!

 

  

  

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Redovisning/controlling

Plats

 SE-AB-Stockholm 

Organisation

 Skanska Sverige AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Malin Ekstrand 070 735 06 66

Sista ansökningsdag: 2017-jun-30, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 30 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Gruppchef Leverantörsreskontra / Accounts Payable Manager Affärstöd Ekonomi - Stockholm