Skanska

Bostadsrättsekonom Nya Hem – Göteborg

Skanska Nya Hem skapar sunda, trygga och attraktiva nya hem som vi känner stolthet för. Vår verksamhet finns i tre marknadsområden: Stockholm, Väst och Öresund. Vi bygger alla våra bostäder i noga utvalda lägen, på platser som ger en extra dimension åt livskvaliteten. De är byggda med en omsorg och en yrkesskicklighet som utvecklats sedan åratal tillbaka. Och de står alla på en solid grund av långsiktigt kvalitets- och miljötänkande. 

 

Bostadsrättsekonom Nya Hem – Göteborg 

 

Är du en prestigelös och kommunikativ person som drivs av att verka som spindeln i nätet och trivs med att ha en koordinerande roll i en dynamisk och utmanande vardag? Då är detta tjänsten för dig!

Ditt uppdrag – att driva bostadsrättsföreningar från start till mål

I rollen som projektorienterad Brf Ekonom kommer du att ansvara för ett antal olika bostadsrättsföreningar (BRF). Arbetet sker i projektform vilket bl. a innebär mycket kontakt med projektledare, säljare, kundansvarig, externa konsulter och slutkunder. Du producerar en BRF från start till mål och är spindeln i nätet när det gäller BRF frågor under hela processen. Du ansvarar under byggtiden för ekonomi och administration.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:

• Ansvara och hålla ihop brf-arbetet i projekt i nära samarbete med övriga projektdeltagare
• Driva styrelsearbetet under byggnation i samarbete med externa
konsulter
• Upphandla och förhandla om finansiering
• Upprätta kostnadskalkyler, ekonomiska planer och årsredovisningar
• Kreditbedöma och teckna avtal med slutkund
• Lämna ränteprognoser och bedriva marknadsbevakning
• Upphandla ekonomisk förvaltning och fastighetsförsäkring
• Förbereda och delta i stämmor samt hålla i informationsmöten

Arbetet medför visst kvällsarbete och resor.

Din profil – driven och prestigelös med vana av att hålla föredrag

Vi ser att du har relevant examen i ekonomi och några års erfarenhet från lån/finansiering inom bank, som ekonomisk förvaltare eller fastighetsekonom alternativt erfarenhet inom bygg eller bostadsbolag. 

Vi söker dig som är driven och prestigelös och som kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är noggrann och har goda kunskaper i Officepaketet, samt kan förstå och tolka ett bokslut för bostadsrättsföreningar. God förmåga att kommunicera och att hålla föredrag är en förutsättning i tjänsten. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av styrelsearbete.

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är den 15:e augusti. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Björkroth på tel 010-448 44 77 eller Anna.bjorkroth@skanska.se eller HR partner Josefin Persson på tel 010-448 68 24. Under vecka 28-32 är vi ej nåbara pga semester.

Välkommen med din ansökan!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Projektutveckling (infrastructure, commercial, residential)

Plats

 SE-O-Göteborg 

Organisation

 Skanska Sverige AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Anna Björkroth på tel 010-448 44 77

Sista ansökningsdag: 2017-aug-15, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 15 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Bostadsrättsekonom Nya Hem – Göteborg