Skanska

Arbetsledare Asfalt Entreprenad - Skåne

Skanska Asfalt och Betong är ett av Sveriges ledande företag inom asfalt, betong, bergmaterial, drift och underhåll av vägar samt maskinuthyrning. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. 

 

Vår verksamhet inom asfalt tillverkar asfalt och utför beläggningsentreprenader i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi en ledande aktör med 31 asfaltverk, mer än 100 läggarlag och ca 800 anställda. 

 

Vi behöver förstärka vårt team inom beläggning i Skåne och söker nu

                                                                        

Engagerad Arbetsledare med passion för asfalt

 

Som arbetsledare ansvarar du för att planera, leda och styra vår produktionsverksamhet inom asfaltutläggning tillsammans med en produktionschef. Stort fokus ligger på säkerheten och du har ett ansvar för att alla arbetsmoment utförs på ett säkert och effektivt sätt.

 

Arbetsuppgifterna inkluderar produktionsplanering, ekonomistyrning, ledning av UE och personal, inköp samt kontinuerlig uppföljning av produktionen. Ansvaret för kvalitet, miljö, och arbetsmiljö är en viktig och självklar del av ditt arbete.

 

Du är en beslutsam lagspelare med stort hjärta!

 

Du som passar som arbetsledare hos oss är en engagerad och positiv person som med ett tydligt ledarskap har lätt för att få med dig medarbetarna. Planering och struktur tillhör dina styrkor och du styr alltid med säkerhet och lagets bästa i fokus.

 

Du har också:

  • Någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna med väg- och anläggningsinriktning eller motsvarande
  • Goda datakunskaper samt erfarenhet av Office-programmen
  • Bra språkkunskaper i svenska
  • B-körkort – ett krav då det är mycket resande i tjänsten.

Vi behöver din ansökan senast 6 augusti!

 

Men vänta inte med att söka  - vi arbetar löpande med ansökningarna.

 

Om du har frågor angående tjänsten får du gärna kontakta rekryterande chef Fredrik Nilsson på 010-448 72 33 eller avdelningschef Mikael Berg på 010-448 92 61. Under semesterperioden vecka 27 till vecka 30 nås de med fördel på mail; fredrik.fn.nilsson@skanska.se och mikael.berg@skanska.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Arbetsledning

Plats

 SE-Skåne 

Organisation

 Skanska Asfalt och Betong AB

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Rekryterande chef Fredrik Nilsson, 010-448 72 33

Sista ansökningsdag: 2017-aug-06, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 6 augusti . Arbetsort : Skåne . Publicerat : 19 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Asfalt Entreprenad - Skåne