Jurek Bemanning

Volkswagen Group söker en Business Controller

Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och är ett helägt dotterbolag till Europas största bilproducent Volkswagen AG. Vi marknadsför Volkswagen Personbilar, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar och Porsche - samtliga med starkt fäste på den svenska marknaden. I företagsgruppen ingår även dotterbolaget Europeisk Biluthyrning AB.

Om rollen:
Som Business Controller får du en stimulerande utmaning där du utifrån ett ekonomiskt perspektiv kommer analysera, förklara och utveckla affären gällande olika delar inom Volkswagen Group Sverige. Du kommer att ha ett brett kontaktnät inom bolaget och även många internationella kontakter inom koncernen. Tjänsten är inriktad mot vårt logistikcentrum samt delar av vår servicemarknadsaffär. Du har ett nära samarbete med verksamheten som du ansvarar för och du sitter med i ledningsgrupperna för dina affärsområden.

I tjänsten ingår följande:

•Driva arbetet framåt med hjälp av analyser, prognoser, affärsplaner, budget, bokslut och nyckeltal.
•Stödja affärsområdeschefer och övriga affärsansvariga i ekonomiska frågor samt vara en länk mot ägare samt våra fabrikers huvudkontor gällande finansiella frågor.
•Driva processer och analyser, både från ett övergripande bolagsperspektiv och på affärsområdesnivå för att utveckla affären.
•Ta fram underlag och presentera material vid interna möten och möten med fabriker.
•Vara en del av företagets Controlling team genom att regelbundet delta vid olika möten, arbeta aktivt i olika företagsgemensamma projekt och genomföra intern benchmark.

Organisatoriskt tillhör du funktionen Group Controlling inom Volkswagen Group Sverige som består av totalt 12 personer. Du rapporterar till chefen för Group Controlling. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra processer och för den som vill finns stora möjligheter att vara med och påverka hur vi ska arbeta tillsammans.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom ekonomi. Tjänsten kräver att du har goda språkkunskaper i engelska i både tal och skrift. Kunskaper i tyska är det meriterande. Tjänsten förutsätter god analytisk förmåga och förmågan att förklara komplexa samband.
Vi tror att du har minst något års erfarenhet från Controlling. Om du dessutom har erfarenhet från redovisning/revision är detta positivt. Du är systemkunnig och van användare av Excel.
Vi söker dig som är utåtriktad och har förmåga att arbeta såväl enskilt och självständigt som i grupp. Som person inger och bygger du förtroende, har god förmåga att kommunicera och kan med pondus diskutera olika frågeställningar. Avslutningsvis har du ett stort intresse av och förståelse för affärsverksamheten "bakom" siffrorna.

Du erbjuds
Volkswagen Group erbjuder en spännande roll i ett starkt team med stora möjligheter till fortsatt utveckling inom bolaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på vårt kontor beläget i Södertälje/Nykvarn, 25 minuters bilväg från Liljeholmen. Parkeringsplatser finns.

I denna rekrytering samarbetar Volkswagen Group med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Nina Grundström på telefon: 0708-95 59 82 eller via mail: nina.grundstrom@jurek.se

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Område:
Södertälje
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Nina Grundström
nina.grundstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 8 juni . Arbetsort : Södertälje . Publicerat : 8 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Volkswagen Group söker en Business Controller