Jurek Bemanning

Tullkoordinator till uppdrag i Kista

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning
Vår kund är ett världsomspännande företag inom hemelektronikbranschen med nordiskt huvuvkontor i fräscha lokaler centralt i Kista Science City.
De söker nu en erfaren Customs Coordinator med erfarenhet från tullprocedurer i hela den nordiska regionen. I rollen kommer du att koordinera över kunders tulladministration i enlighet med de lager som tillhandahålls av LSP:s. Du kommer att kontrollera tulldeklarationer, tulldokumentation och fungera som en rådgivare till företaget vad gäller tullprocesser och policys. 

Du kommer bland annat att:

- Kontrollera tullfakturor för att säkerställa korrekta betalningar och återbetalningar från tullmyndigheten

- Underhålla och arkivera FTA (återbetalningar) för att säkerställa att återbetalningar har mottagits.

- Ge kunden information om förmånstullar och HS-koder samt koordinera nya tullflöden

- Förbereda och tillhandahålla månadsavräkningar 

Vem är du?
Vi söker dig som har en universitetsexamen i Business eller ekonomi och som har arbetat i en liknande roll i cirka 2-4 år. Du ska gärna ha erfarenhet av tullkoordinering och ha kunskap om tullrutiner i Norden. Denna roll kräver väldigt god kommunikationsförmåga då du dagligen kommer att ha både interna och externa kontakter. Det är även meriterande om du tidigare ha arbetat i en projektdriven miljö. 

Vidare söker vi dig som är flytande inom svenska och engelska och är strategisk och analyserande i ditt tänkande. Vi ser gärna att du har ett proaktivt arbetssätt, är resultatdriven och är kund- och säljfokuserad. Du ska även vara kommunikativ och ha en god presentationsteknik.

Du erbjuds

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning med start omgående. Uppdraget förväntas pågå under sex månader och det finns även goda chanser att bli överrekryterad till kund. För mer frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Petronella Wilse petronella.wilse@jurek.se. Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.jurek.se så snart som möjligt. Vi intervjuar löpande till denna tjänst – vänta därför inte med din ansökan.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Petronella Wilse
petronella.wilse@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Tullkoordinator till uppdrag i Kista