Jurek Bemanning

Senior redovisningsekonom till fastighetsbolag i Solna

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu en senior redovisningsekonom som kommer arbeta med fastighetsredovisning. I dina arbetsuppgifter kommer du att självständigt ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut. Du kommer även upprätta inkomstdeklarationer och årsbokslut. Då bolaget arbetar med fastigheter kommer du att få vara delaktig i processen vid köp och försäljningar av bolag och fastigheter. I din roll kommer du även ge stöd till controllers och produktion gällande redovisning samt ha kontakt med revisorer.

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat ungefär sju år med redovisning och det är meriterade om du tidigare arbetat på fastighetsbolag. Vi ser gärna att du är civilekonom i grunden eller har en liknande bakgrund. Du ska även tidigare självständigt ha upprättat bokslut och årsredovisningar.

Som person söker vi dig som är kommunikativ och flexibel. Du ska både ha förmågan att arbeta med helheten likaväl som att fokusera på detaljerna. Vi ser gärna att du är drivande, självgående och ansvarsfull. Sist men inte minst ska du vara bra på att bygga relationer och inte vara rädd att hugga i där det behövs.

Du erbjuds
Detta är ett konsultuppdrag - vilket betyder att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning, men arbeta ute hos vår kund. Du kan antingen vara konsult via oss eller vara underkonsult via ditt egna bolag. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i cirka fem månader. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Amanda Rietz på amanda.rietz@jurek.se
. Ansök på www.jurek.se Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Amanda Rietz

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 5 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Senior redovisningsekonom till fastighetsbolag i Solna