Jurek Bemanning

Redovisningskonsulter till Jureks konsultverksamhet i Skåne

Det går bra för Jurek och vi får löpande in nya uppdrag inom ekonomi. Nu ser vi en ökad efterfrågan på Redovisningskonsulter, både för rekrytering och för uthyrningsuppdrag. Därför söker vi dig som har erfarenhet inom området för kommande uppdrag.

I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta med löpande redovisning för kunder i varierande storlek. Du kommer även att sköta löpande moms- och skatteredovisning samt månadsrapportering. Du kommer även att arbeta med årsbokslut, årsredovisningar, analys och rådgivning. Då behoven hos kunderna kan variera kan vissa av dina arbetsuppgifter komma att formas utifrån kundens behov. Det är viktigt att du som söker tjänsten trivs och har förståelse för rollen som konsult. Största delen av ditt arbete kommer att ske inhouse men vissa insatser kan även komma att ske ute hos kund.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av löpande redovisning gärna ifrån företag av varierande storlek. Har du tidigare erfarenhet av arbete i en konsultroll inom redovisnings- eller revisionsbranschen ses detta som mycket meriterande för tjänsten men är inget krav. Vi tror att du som söker tjänsten har en KY-utbildning inom redovisning alternativt en högskoleutbildning. Som person ser vi gärna att du är resultatfokuserad, utåtriktad och serviceminded. Vidare är du noggrann och någon som uppskattar sociala kontakter med kunder och kollegor.

Vi kan erbjuda dig antingen uthyrningsuppdrag eller rekryteringar direkt hos våra kunder, beroende på uppdragstyp och vad du föredrar. Skicka gärna in ditt CV så träffar vi dig gärna för en förutsättningslös intervju. För mer information kontakta ansvarig rekryteringsassistent Elise Ahlbertz på telefon 0707-431625 eller alternativt på elise.ahlbertz@jurek.se

Vi går igenom ansökningar och håller intervjuer löpande så skicka in din ansökan snarast.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan du söker via vår hemsida www.jurek.se

Område:
Malmö
Skåne län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Elise Ahlbertz
0707-431625
elise.ahlbertz@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 juni . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 29 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Redovisningskonsulter till Jureks konsultverksamhet i Skåne