Jurek Bemanning

Projektledare till Stockholm

Vi är ett av landets största fastighetsbolag och med fokus på universitet och högskolor bygger och förvaltar vi hållbara kunskapsmiljöer för hela människan. Vår långa erfarenhet och fokus på trender i den akademiska världen gör att vi kan bygga både innovativt och långsiktigt. Idag har vi ett fastighetsvärde på 75 miljarder och en omsättning på 5,7 miljarder, och för att möta den ökande efterfrågan på kunskapsmiljöer har vi en projektportfölj på 17 miljarder. Så bidrar vi till ett klokare Sverige. Fler exempel på hur vi jobbar hittar du på www.akademiskahus.se

Akademiska Hus bygger och förvaltar huvudsakligen forsknings- och utbildningslokaler, men även studentbostäder för att stärka hela Campus. För att kunna leda utvecklingen och även i fortsättningen erbjuda en hög leveransnivå mot våra kunder behöver vi förstärka vår projektledargrupp med flera projektledare med placering i Stockholm. Vi erbjuder dig en möjlighet att i nära kontakt med universiteten arbeta med spännande projekt, ofta med avancerade krav på teknik och prestanda. Du tillhör vårt team i Projektenheten där du arbetar tillsammans med vår förvaltning, Campus- och affärsutveckling och olika experter inom bolaget.

Vi söker erfarna projektledare som kan driva ny- och ombyggnadsprojekt samt hyresgästanpassningar självständigt i alla dess skeden med utgångspunkt i Akademiska Hus krav och rutiner. Våra projektledare ansvarar för att säkerställa överenskommen funktion och kvalitet i projekt samt driva en kostnadseffektiv och konkurrenskraftig byggprocess. Du arbetar med förstudier, projekteringar, kalkyler och upphandling av bygg- och installationsprojekt.

Din erfarenhet och utbildning

-          Du är civilingenjör, arkitekt, fastighetsekonom, högskoleingenjör alternativt gymnasieingenjör eller motsvarande.

-          Du har minst fem års erfarenhet av projekt­ledning och byggprojekt

-          Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik

-          Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

-          Du har en gedigen förhandlingsvana

Dina personliga egenskaper

För rollen krävs ett gott ledarskap och en förmåga att skapa delaktighet och ge förutsättningar till utveckling för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att skapa och vårda relationer och har förmågan att föra en affärsmässig dialog. Du är kreativ, prestigelös i ditt sätt att vara och du har ett strukturerat arbetssätt.

Vårt erbjudande

På Akademiska Hus blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med vänlig företagskultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges från början ett stort ansvar på vägen mot vårt gemen­samma mål – att skapa attraktiva kunskapsmiljöer. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtiden och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten och eftersträvar därför en kreativ blandning av medarbetare och en jämn könsfördelning.

Din ansökan

Akademiska Hus samarbetar med Jurek Rekrytering & Bemanning i denna rekrytering. Alla ansökningshandlingar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är den 28 augusti. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Liljeqvist på tel. nr 0704 71 17 53 alternativt via mail: emma.liljeqvist@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

Område:
Solna
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Emma Liljeqvist
0704711753

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 juni

Kategorier : Chef & Ledning


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Projektledare till Stockholm