Jurek Bemanning

Kredithandläggare till BMW

Kredithandläggare till BMW

BMW Financial Services är BMW Group:s egna finansbolag som erbjuder återförsäljare och slutkunder runt om i världen skräddarsydda finansiella lösningar vid köpet av en BMW eller MINI.

Finansbolaget består av 150 personer placerade på kontor i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finansieras cirka 3,1 miljoner bilar via BMW Financial Services i hela världen.

Arbetsbeskrivning

Som Kredithandläggare (Dealer Support) tillhör du avdelningen new business och arbetar tätt tillsammans med teamet på fem personer. Tillsammans ansvarar ni för att utifrån BMWs riktlinjer värdera inkommande kunders möjlighet till finansieringslösningar. Teamet jobbar effektivt och utför bedömningarna med kundens bästa i fokus. Arbetsuppgifterna överlappar varandra och erbjuder en rolig och omväxlande miljö.

Du kommer exempelvis att:

- Bearbeta affärsförfrågningar som flaggas upp i systemet och kräver manuell bedömning

- Identifiera vilka möjligheter som finns för att se till att finansieringskalkylen blir fördelaktig för kund

- Genomföra mer avancerade bedömningar och involvera kollegor för att fatta beslut då detta krävs

- Supportera säljare hos BMWs återförsäljare via telefon och mail

Vem är du

Du har universitetsexamen eller motsvarande inom ekonomi och har god ekonomisk förståelse.

Du har minst ett-årsarbetslivserfarenhet av kredithanläggning eller relevanta ekonomirelaterade uppgifter, gärna från bank- och finansbranschen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och du behärskar Excel väl samt har erfarenhet från att jobba i olika affärssystem.

Då rollen innebär ett flertal ärenden per dag är du flexibel och anpassar dig efter växlande tempo, du gillar att det kommer in oväntade arbetsuppgifter samt kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och du trivs med både service och administration samt att ha telefonen som arbetsredskap. Vidare är du en affärsmässig trygg teamplayer som gillar att lösa komplexa frågor.

Du erbjuds

Vill du jobba i ett härligt team med ett starkt varumärke och har ett bilintresse är detta något för dig. Du får jobba med kända produkter i en roll som innefattar problemlösning, ekonomi, kundservice samt säljstöd! Du kommer till ett starkt team som är ambitiöst, stolt och prestigelöst. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs av BMW. Tjänsten är på heltid, kontorstider 8.30–18.00 med omgående start.

I denna rekrytering samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Bothén på telefon: 0702-56 47 25 alternativt eva.bothen@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
eva bothen

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 27 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : För 21 timmar sedan

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kredithandläggare till BMW