Jurek Bemanning

Gymnasiestudent/Kundtjänst sökes till bolag i centrala Sthlm

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Vårt uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en Gymnasiestudent/Kundtjänstmedarbetare på heltid med start omgående. Arbetsuppgifterna innefattar att besvara och hantera inkommande samtal och mail från kunderna som har frågor rörande presentkort och betalningsmetoder. Det är en späånnande tjänst på ett förtega med fart och fläkt, perfekt för dig som vill få arbetslivserfarenhet och bygga ditt CV! Kunden ser att du har ambitionen att stanna minst ett år i denna tjänst. I tjänsten förekommer även en del administrativa uppgifter, men fokus ligger på att fungera som support till företagets kunder.

Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad, glad och driven. Du kommer att ha mycket kundkontakt så det är viktigt att du har ett trevligt bemötande samtidigt som att du har skinn på näsan. Vidare är du punktlig, noggrann och problemlösande i din karaktär. Du är van att hantera många arbetsuppgifter samtidigt och inte rädd för att ta egna initiativ. Meriterande om du har telefonvana eller jobbat inom andra servicerelaterande yrken, men det är inget krav. Detta är en tjänst för dig som vill ut i arbetslivet och lära dig allt om kundrelationer och administration.

Du erbjuds

En spännande tjänst i en organisation där det händer mycket. Du kommer att arbeta i ett roligt team på ett kontor beläget i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig 6 månader, därefter finns det stora chanser till rekrytering direkt hos kund. Vi går igenom ansökningarna och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Victoria Dall på victoria.dall@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Victoria Dall
victoria.dall@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 juli . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 juni

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Gymnasiestudent/Kundtjänst sökes till bolag i centrala Sthlm