Bahusia

Säljande Utbildningssamordnare

Till vår kund i Uddevalla söker vi en säljande utbildningssamordnare. 

Om tjänsten
Som säljare och utbildningssamordnare kommer du att arbeta med försäljning och samordning av olika utbildningar inom maskin, säkerhet och personlig utveckling etc. mot företag. Utbildningarna är ofta lagstadgade och utbildningssamordnarens roll är att hjälpa kunderna att boka in sina anställda på de olika utbildningarna. Arbetet sker via telefon som främsta verktyg.

Du kommer att få ta över befintliga kunder men i arbetet ingår även nykundsbearbetning och prospektering. Arbetet sker i team men man ansvarar själv för ett geografiskt område. Du säljer in utbildningar, antingen som öppna kurser för flera företag eller företagsinterna kurser på plats ute hos företaget. Arbetet består även av att koordinera kurserna med deltagare, lokaler och instruktör m.m.

Din erfarenhet
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta med sälj via telefon, dock inget krav. Du har en god datavana samt talar och skriver obehindrat på svenska. 

Din personlighet
Du är duktig på att skapa förtroendeingivande relationer och drivs av att arbeta mot tydliga mål. Vidare ser vi att du är en god administratör som är strukturerad, lyhörd, nyfiken och handlingskraftig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Arbetstider 08:00-17:00 
Fast månadslön
Tillträde av tjänsten sker i augusti 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansök nu

Sista ansökningsdag : 3 juli . Arbetsort : Uddevalla . Publicerat : 20 juni

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Säljande Utbildningssamordnare