Bahusia

Fordonselektriker till BEWA INTRAF

Om Bewa Intraf
Vi anpassar, bygger om och utvecklar fordon för tjänstetrafik
Bewa Intraf AB i Munkedal har anpassat och byggt om fordon i snart 30 år och är nu en av Skandinaviens största påbyggare. Vi karosserar och inreder fordon från enkla handikappanpassade minibussar, taxi/färdtjänst, låggolvsminibussar, skolbuss till lyxutrustade beställningsbussar.


En av Nordens största på fordonsanpassningar
Bewa Intraf AB har 30 års erfarenhet av anpassningar av färdtjänst, skolbuss, sjuktransport, funktionshindrade och specialfordon. Vi består idag av två företag, Bewa Intraf AB samt Bewa Intraf Fordonsteknik AB och har 57 anställda.  Företagen är belägna i Munkedal samt i Uddevalla, Västra Götaland. Vår omsättning är ca 119 milj. SEK. Företaget startades 1987 och har därefter vuxit till en av Nordens största påbyggare i branschen. Vår ledstjärna är erfarenhet och gediget kunnande i samråd med kundens önskemål.

____________________________________________________________________________________________

Vi söker nu Fordonselektriker.

Arbetet:
Du kommer att arbeta med inredning och anpassningar inom olika verkstadsprojekt. Du kommer att arbeta i en mindre grupp men dina arbetsuppgifter kommer mestadels att utföras självständigt. 

Kompetens:
Vi ser gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av montering och/eller har erfarenhet av verkstadsarbete. Du kommer att arbeta med på- och ombyggnationer av fordon. Framförallt ser vi att du besitter kunskap och erfarenhet av El-installationer och då gärna i relation till fordon då detta kommer vara din primära arbetsuppgift. 

Personlighet:
Som person är du ansvarstagande, lösningsfokuserad, och driven. Det är viktigt att du är en strukturerad och noggrann person. Ytterligare meriterande är om du har ett intresse av teknik, bilar och elektronik. Vi lägger vikt vid arbetslivserfarenhet men även stor vikt vid personlig lämplighet. 

Intervjuer kommer ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Denna rekrytering sker i samarbete med Bahusia.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer. 
Läs mer om oss på www.bahusia.se 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Munkedal . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Bahusia

Alla jobb hos Bahusia

Liknande jobb Fordonselektriker till BEWA INTRAF