Avesta kommun

Timvikarie till lokalvård

Något fantastiskt händer i Avesta! 
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Städenheten är en verksamhet som är organiserad under Teknisk Service här i Avesta kommun. Vårt uppdrag är att utföra lokalvård i Avesta kommuns lokaler. Vi håller och utför vårt arbete med hög kvalitet och standard. 

Om du söker variation i ditt arbete, trivs att jobba med service och vill ha ett fysiskt aktivt arbete, då är det här något för dig.

För mer information: http://www.avesta.se/jobb

Arbetsuppgifter:

Du genomför daglig lokalvård där behov uppstår, t.ex. vid semester och sjukdom. Du kommer att arbeta både ensam och i grupp.

Kvalifikationer:

Förutom att du brinner för service så är erfarenhet och utbildning inom lokalvård önskvärt. Då tjänsten är varierande och du har frihet under ansvar så ser vi att du som söker tjänsten är strukturerad, flexibel och kvalitetsmedveten. Vi ser också att du har ett intresse att utvecklas och utbildas inom området. 

Körkort B och tillgång till egen bil är meriterande. 

Då arbetet är fysiskt krävande och innebär en hel del tunga lyft är det av vikt att du är i god fysisk form och inte är rädd för att ta i när det behövs. 

Då vi strävar efter jämställdhet och mångfald på vår arbetsplats ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. 

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

FÖRMÅNER 
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Tillträde omgående. Intervjuer sker löpande under rekryteringstidens gång.
Antal platser: 10

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-26

Arbetsgivarens referensnummer: C11246/2017

Upplysningar lämnas av:

Ann-Louise Eklund
Produktionsledare
Telefon: 0226-645046

Elin Mosell
Produktionsledare
Telefon: 072-5374073

Susanna Bothe
Produktionsledare
Telefon: 0226-645010

Facklig(a) företrädare
Lillemor Sunesson
Kommunal
Mobiltelefon: 076-8052556

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Avesta . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Offentliga jobb


Senaste jobben från Avesta kommun

Alla jobb hos Avesta kommun

Liknande jobb Timvikarie till lokalvård