Unionen

Senior Utbildningsproducent till Unionen

Vill du få kraft att göra skillnad?

Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen. Därför har vi erfarenhet och bredd som ingen annan har, och vi behöver dig som vill göra oss ännu bättre.

 

Arbetslivet förändras i snabb takt liksom förväntningarna på hur Unionen ska erbjuda medlemmar och förtroendevalda möjlighet att påverka villkor, få tillgång till kunskap, kompetensutveckling och service. Vi vill ta vara på digitaliseringens möjligheter att erbjuda möjligheter till framgång, trygghet och glädje i arbetslivet på ett modernt och relevant efterfrågat sätt. För oss är det en grundsten att inkludera medlemmar, förtroendevalda och potentiella i tjänsteutvecklingen, vi arbetar utifrån Design Thinking.

 

Tjänsteutvecklingssektionen samordnar och driver arbetet som ska öka antalet medlemmar, organiserat inflytande och tecknande av kollektivavtal. Sektionen bidrar med kunskap om medlemsgrupper och förtroendevalda genom analyser, intervjuer och undersökningar samt förbättrar insikts- och medlemsdrivna arbetssätt. Tillsammans med andra inom Unionen utvecklar och förvaltar vi ett rikstäckande erbjudande till Unionens medlemsgrupper.

 

På sektionen är vi ca 40 medarbetare och nu söker vi en senior utbildningsproducent inom blandat lärande till teamet som ansvarar för bland annat utbildningsproduktion.

 

 

Arbetsbeskrivning

Som utbildningsproducent med inriktning mot blandat lärande och digital utbildningsproduktion gör du skillnad bland annat genom att:

 

• Utveckla effektiva engagerande produktioner för blandat lärande

• Utveckla kurser för digitalt lärande

• Hålla dig uppdaterad om trender inom lärande och dela med dig av dina kunskaper

 

Unionen erbjuder dig ett professionellt, meningsfullt, och utvecklande arbete som förbättrar för samhället, medlemmen och vår organisation.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lång erfarenhet, är nytänkande, pedagogisk och metodisk och som vill arbeta brett och dra nytta av hela din kompetens inom blandat lärande och digital produktion. Du har vana av att ta fram olika pedagogiska produktioner där olika digitala tekniker ingår för att skapa upplevelser som bidrar till lärande.

 

Din svenska är flytande, både i tal och skrift, och du är bra på att skriva manus som skapar engagemang i interaktiva medier som exempelvis e-kursproduktioner med inslag av film, ljud och grafik. Du har mycket god kompetens inom relevanta författarverktyg som Articulate 360 samt kunskaper i MS Office, Adobe Premiere, Adobe Illustrator och Adobe Photoshop. LMS-lösningar är inte heller obekant och har du erfarenhet av att jobba med foto och film så är det ett plus.

 

Du har erfarenhet av att projektleda och driva produktionsprocessens olika faser och förstår vikten av att samarbeta med kursledare och sakkunniga inom olika ämnesområden. Du är van att ta eget initiativ och har en god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet är omväxlande, stimulerande och ställer höga krav på självständighet, problemlösningsförmåga samt förmåga att planera, slutföra och följa upp ditt arbete.

 

Det är meriterande om du har en bakgrund som lärare och har gått YH-utbildningen Utbildningsproducent Blended Learning eller Learning Designer högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har minst fem års arbetslivserfarenhet inom området.

 

Vi ser gärna att du som söker har erfarenheter av arbete i intresseorganisationer.

 

Unionen värdesätter olikheter i arbetsgrupper och eftersträvar mångfald i alla avseenden. Välkommen att söka!

 

 

Anställningens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Här får du månadslön, bra förmåner samt goda villkor enligt kollektivavtal. Vi finns i nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen att söka redan idag. Sista dag för ansökan är 23 februari 2020.

 

Kontakt

Anna Österberg, teamchef, anna.osterberg@unionen.se, 08 504 151 59

Berit Willman, facklig kontakt, berit.willman@unionen.se, 08 504 152 19

Unionen, Olof Palmes gata 17, Stockholm

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 23 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 januari

Kategorier : Media & Journalistik Pedagogik Projektledning


Senaste jobben från Unionen

Alla jobb hos Unionen

Liknande jobb Senior Utbildningsproducent till Unionen