Skanska

Uppdragsledande konstruktör till Skanska Teknik -Malmö

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att engagerade medarbetare leder till nöjda kunder och framgång på marknaden.

 

Skanska Teknik är en strategisk enhet som bidrar till Skanskas affär med specialistsupport och projektering i olika uppdrag. Hos oss får du arbeta i varierande projekt i nära samarbete med projektutveckling och produktion, i allt från tidiga skeden till genomförande och teknisk förvaltning.

 

Inom Skanska Teknik finns trettiofem byggnadskonstruktörer. Därutöver har vi arkitekter, byggnadsfysiker, energiexperter och geotekniker i olika delar av landet, som även de tillhör Skanska Teknik. Tillsammans jobbar vi i nära samarbete för att bidra med vår samlade kompetens på bästa möjliga sätt.

 

 

Du blir en viktig spelare för att skapa värde för Skanska

Vi söker en erfaren Uppdragsledare med sitt teknikkunnande inom huskonstruktion.

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att i uppdrag ansvara för att ta fram konstruktionshandlingar i program-, system- eller bygghandlingsskedet för olika byggprojekt. Du säkerställer att dialogen med uppdragsgivaren är god och att tidplaner, budget och kvalitet för leveranser upprätthålls. I rollen ingår också att planera och genomföra ritnings- och beräkningsarbeten samt granskning av dina kollegors arbete.

 

Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens med spännande projekt i alla dess skeden i nära samarbete med uppdragsgivaren.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet från en roll som konstruktör och minst 3 års erfarenhet av att handlägga/uppdragsleda K-projektering inom husbyggnation.

 

Det är viktigt att du värdesätter ett bra samarbete i teamet och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga är viktig i relationen till både kunder och kollegor. Att vara utåtriktad och relationsskapande är en klar fördel i den här rollen och vi ser gärna att du gillar att presentera och sälja idéer till andra. Du behärskar det svenska såväl som det engelska språket väl, både muntligen och skriftligen. Vidare kommer du i din coachande roll vara en förebild internt såväl som externt, så det är viktigt att du är en god representant för Skanska och våra värderingar https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/

 

 

Vill du bli en del av vårt team?

Vi vill ha din ansökan senast 10 oktober 2022 men vänta inte med att söka – vi arbetar löpande med ansökningar och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta, Johan Österberg, Gruppchef på: 010-449 00 49.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 oktober . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 16 september

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Uppdragsledande konstruktör till Skanska Teknik -Malmö