Skanska

Träarbetare till Skanska Ringhals/Varberg

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt samt service. I alla våra roller arbetar vi mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder.

Om Ringhals


Ringhals kärnkraftverk producerar årligen ungefär en femtedel av Sveriges el. Den första reaktorn togs i drift 1975, och sedan dess har mer än 900 000 000 000 kilowattimmar producerats på anläggningen. Elproduktionen kommer fortsätta ända in på 2040-talet och investeringar görs i modern teknik, ännu högre säkerhet och minskad miljöpåverkan.

Beskrivning av tjänst


Som träarbetare/snickare på Skanska Direkt är du en viktig del i arbetet med att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. På Ringhals arbetar du med service och underhåll av anläggningen, och har en väsentlig roll för att Ringhals ska kunna producera el många år framöver.

Profil


Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som snickare och månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. För att passa hos oss är det viktigt att du är flexibel, noggrann, ansvarsfull och självgående i ditt arbete. Du tar egna initiativ och ansvar när du ser att något måste utföras och ser ett gott samarbete med både kollegor och människor i din närhet som en självklarhet. Du brinner för ett bra hantverk och hög kvalité, och har erhållit yrkesbevis.

Ansök idag - eller allra senast 30 september!

I din ansökan vill vi att du bifogar CV eller meritförteckning och gärna ett kort personligt brev.

Har du frågor, vänligen kontakta Linnéa Westerlund, 073 251 20 24
Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på Skanska? Besök gärna:

http://www.skanska.se/sv/Jobba-hos-oss/Yrkesarbetare/Vanliga-yrkesgrupper/Traarbetare/

 

 

Additional Information

  • Location: Varberg, Halland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 september . Arbetsort : Varberg . Publicerat : 25 augusti

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Träarbetare till Skanska Ringhals/Varberg