Skanska

Snickare Skanska Direkt - Umeå

 

 

Vi växer i Umeå och behöver förstärkning till Skanska Direkt!

Skanska Direkt är en specialiserad enhet inom Skanska med fokus på mindre och mellanstora projekt. I alla våra roller arbetar vi mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende och goda relationer. Vårt koncept bygger på närhet, snabbhet och tillgänglighet för våra kunder. Vi arbetar med mindre nyproduktion, ombyggnadsprojekt och byggserviceuppdrag till fastighetsägare. Eftersom projekten ofta är av mindre karaktär är arbetsuppgifterna varierande. 

I Umeå är vi med och bidrar till ombyggnationen av Norrlands Universitetssjukhus sedan många år. Vi utför olika typer av renoveringar och förbättringar i varierande storlek och omfattning. 
Ett arbete som vi är mycket stolt att få utföra.

Beskrivning av tjänst 

Som träarbetare/snickare på Skanska Direkt är du en viktig del i arbetet med att skapa framgångsrika projekt och nöjda kunder. 
Vi söker dig som har några års erfarenhet och månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. 

Profil 

För att passa hos oss är det viktigt att du är flexibel, noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du tar också egna initiativ och ansvar när du ser att något måste utföras och ser ett gott samarbete med både kollegor och människor i din närhet som en självklarhet. Du brinner du för ett bra hantverk och hög kvalité, och har erhållit yrkesbevis. 

Ansök idag –vi rekryterar löpande

I din ansökan vill vi att du bifogar CV eller meritförteckning och gärna ett kort personligt brev. Har du frågor, vänligen kontakta Projektchef Hanna Nygren, 010-449 23 48. Ansök idag, eller senast 2018-12-16. 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : Om 14 timmar . Arbetsort : Umeå . Publicerat : 3 december

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Snickare Skanska Direkt - Umeå