Skanska

Regional Arbetsmiljöutvecklare Hus - Stockholm Syd

På Skanska ska våra arbetsplatser vara skadefria och hälsosamma och vi har en nollvision mot arbetsplatsolyckor. På Supportfunktionen Arbetsmiljö är vi en grupp på cirka 40 kompetenta, professionella och engagerade arbetsmiljöingenjörer som arbetar med att utveckla arbetsmiljön inom Skanska. För oss är arbetsmiljö mer än regler och föreskrifter. Vi vill ha med alla och skapa en kultur som präglas av säkerhet och välbefinnande. Vill du vara med i vårt team som arbetar i strävan mot en byggbransch där människor upplever att de har en bra arbetsmiljö, mår bra och utvecklas? 

Vi behöver nu förstärka vår organisation med en Regional Arbetsmiljöutvecklare till verksamhetsgren Hus med placering i Stockholm.

Du vill att alla ska kunna jobba säkert och hälsosamt

Som Arbetsmiljöutvecklare inom Skanska får du möjlighet att arbeta både strategiskt och operativt med arbetsmiljöfrågor. Du har en viktig roll i att stötta regionledningen och bidra med utvecklingen av deras arbetsmiljöarbete. 
Med vår vision om skadefria och hälsosamma arbetsplatser hjälper du arbetsplatserna med utveckling och implementering av arbetssätt, utbildningar och revisioner. Du genomför utredningar vid allvarliga tillbud och olyckor och sprider lärdomar från dessa till övriga organisationen. 

Du ger aldrig upp i vår strävan mot skadefria och hälsosamma arbetsplatser

Du kanske redan idag jobbar som Arbetsmiljöingenjör eller Arbetsmiljösamordnare? Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet från arbete med arbetsmiljöfrågor, alternativt har jobbat ett flertal år i byggbranschen och känner att du har en bred kunskap, erfarenhet och intresse för arbetsmiljöfrågorna och en vilja att specialisera dig ytterligare.

Som person är du driven och engagerad och har genom ett coachande förhållningssätt förmåga att inspirera andra i arbetsmiljöfrågor. Det är också viktigt att du är en god pedagog och kommunikatör då arbetet innebär att förankra och säkerställa att arbetssätten inom arbetsmiljö förstås och efterlevs. Då du kommer att vara Arbetsmiljösupportens kontaktperson mot den region du ansvarar för så det är viktigt att du är bra på att skapa och bibehålla goda samarbetsrelationer.

Ansökan

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta gruppchef 
Anna Billgren på 010-449 064. I din ansökan vill vi att du bifogar CV och ett personligt brev.

Sista ansökningsdag är 2017-10-23.

Välkommen med din ansökan!

   

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.  

 

Jobb

 Säkerhet/arbetsmiljö/hälsa

Plats

 SE-Stockholm 

Organisation

 SKANSKA SVERIGE AB.

Anställningsstatus

 Tillsvidare

 Kontaktinformation

Anna Billgren - Rekryterande chef, 010 449064

Sista ansökningsdag: 2017-okt-23, 23.59.00

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 23 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 september

Kategorier : Övrigt


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Regional Arbetsmiljöutvecklare Hus - Stockholm Syd