Skanska

Projektledare Eftermarknad Nya Hem Riks - Halmstad

På Nya Hem arbetar vi med bostadsutveckling i alla större universitetsstäder. Genom att förstå våra kunder utvecklar vi på ett effektivt sätt moderna bostäder och bostadsområden för framåtblickande människor som söker ett tryggt alternativ.

Vi skapar trygga och attraktiva nya hem som vi känner stolthet för.
Vi bygger alla våra bostäder i noga utvalda lägen, på platser som ger en extra dimension åt livskvaliteten.


Kvalitetsuppföljning, kundvård och kunskapsåterföring
Som Projektledare Eftermarknad för Skanskas egenutvecklade bostäder företräder du Nya Hem under garanti och ansvarstiden för våra bostäder. Du kommer hantera och avgöra ärenden gällande brister på fastigheten som uppstått efter inflyttningen samt leda och projektleda den tekniska utredningen.
Rollen innebär breda kontaktytor med såväl interna kontakter som externa kunder, leverantörer och juridiska ombud för att avgöra hur ärenden ska åtgärdas.

I rollen kommer du att ha flera ansvarsområden:
- Situationer av byggteknisk karaktär, till exempel hur en brist har uppstått.
- Kundkontakt vid bedömning av garantiärenden samt beskriva funktioner och instruktioner av utrustning i lägenheter
- Kvalitetsinspektioner och besiktningar
- Kunskapsåterföring till byggproduktion, projektörer med flera.
- Delaktig i informations- och kvalitetsträffar, både internt och externt
- Kontakt med Skanskas entreprenadverksamhet, leverantörer och underentreprenörer

Vi söker dig som har jobbat i byggproduktion och gärna haft en projektledande roll tidigare. Du har utbildning inom byggteknik och besitter goda kunskaper inom exempelvis arbetsledning, byggnadskonstruktion, energi/värme/ventilation, kvalitetskontroll eller underhållsarbete inom fastigheter.

Du utgår från vårt lokala kontor i Halmstad alternativt Jönköping. Resor i geografin förekommer, så körkort B är ett krav.

Ansök senast 3 augusti

Ansök genom att registrera ditt CV och gärna ett personligt brev. Urval sker löpande så är du intresserad ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Karlsson, Kund/sälj & Verksamhetschef 010-448 28 47. Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Halmstad, Halland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 3 augusti . Arbetsort : Halmstad . Publicerat : 3 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektledare Eftermarknad Nya Hem Riks - Halmstad