Skanska

Projektingenjör Stora Projekt - Stockholm

Vi söker en driven projektingenjör som vill bli en framtida nyckelperson i våra projekt.

 

Region Stora Projekt är en region som leder och utför stora och komplexa anläggningsprojekt i huvudsak i samverkan med övriga väg och anläggnings- och hus regioner över hela landet. Vi har kompetenta och engagerade medarbetare vars välbefinnande och säkerhet är prioriterat för oss.

 

Inom ramen för Förbifart Stockholm bygger vi trafikplats Kungens Kurva för Trafikverket, en stor och komplex trafikplats i en utmanande motorvägsmiljö. Slussen, en omfattande ombyggnad som anpassas för att möta behoven hos dagens och morgondagens stockholmare.

 

Detta är exempel på projekt vi jobbar med just nu och där vi söker en projektingenjör till Stockholmsområdet.

 

Söker du omväxling?

 

Som projektingenjör är du en viktig resurs i projektgruppen. Du kommer att ha nära samarbete med projektchef och produktionschef, och tillsammans med övriga medarbetare i projekten skapar du förutsättningar för en säker produktion med hög produktivitet, kvalitet samt lönsamhet.

 

I denna roll får du arbeta med den senaste tekniken bland annat i form av helt digitaliserade ritningar. Rollen innebär mycket kontakter med den egna projektgruppen och interna supportfunktioner, samt externa kunder, leverantörer, underentreprenörer och myndigheter. Dina arbetsuppgifter innebär bl a

 

• Projekt-, resurs- och tidsplanering

• Ekonomistyrning

• Inköps- och logistikarbete

• Kalkylarbete och förändringshantering

• Upprättande av projektspecifika avtal

• Kontraktsadministration

• Fakturahantering

• Kvalitets-, arbetsmiljö, och miljöarbete

 

Du vill vara spindeln i nätet!

 

och har troligtvis en högskoleutbildning eller motsvarande teknisk examen i grunden. Vidare har du minst 3 års erfarenhet från byggbranschen samt några års erfarenhet av rollen som projektingenjör eller motsvarande befattning. Det är meriterande om du har arbetat i projektplaneringsprogram och affärssystem.

 

Som person är du noggrann och har god ekonomisk förmåga. Du har ett genuint intresse för din roll, är målinriktad och har en vilja och nyfikenhet att utvecklas.

 

Det är viktigt att du är en lagspelare och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder och kollegor.

 

Ansök redan idag

 

Eller senast 31 oktober genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

 

Har du frågor kring tjänsten och aktuella projekt så är du välkommen att kontakta Max Juhlin, Avdelningschef: 010-448 10 82.

 

Välkommen till SkanskaAdditional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Ekonomi & Finans Inköp Kontor & Administration Teknik & Ingenjör Transport & Logistik


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektingenjör Stora Projekt - Stockholm