Skanska

Projekteringsledare till Hus Göteborg

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och framgång på marknaden.

 

Skanska Region Hus Göteborg består av 4 affärsdrivande distrikt, samt stödjande specialister i enheten operationell support. Vi är specialister på nyproduktion och skapar såväl energieffektiva kontor som hållbara bostäder. Vi bygger för framtiden och vill gärna att du blir en av oss!

 

Vår verksamhet präglas av en anda av ständig utveckling och förbättring. Har du tidigare erfarenhet som projekteringsledare och trivs med stort ansvar? Har du en inkluderande ledarstil med affären och klimatet i fokus? Då kan det vara dig vi letar efter!

 

Att arbeta som projekteringsledare:

Som projekteringsledare är din huvudsakliga uppgift att leda, styra och samordna projekteringen från tidigt skede till färdig bygghandling. Vårt mål är att ta fram hållbara produkter som är optimerade för kundens behov utifrån kostnad, tid och kvalitet. Skanskas höga målsättningar att minska vårt klimatavtryck innebär också att du är en nyckelspelare i att hitta klimatsmarta lösningar.

 

Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du arbetar tillsammans med installationsledare och en digitalledare samt interagerar i nära samarbete med projektledningen, kalkyl och inköp.

 

Du kommer tillhöra en grupp med projekterings-, installations- och digitala ledare, där det finns mycket goda möjligheter till erfarenhetsutbyte, lärande och utveckling.

 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet som projekteringsledare samt har arbetat i byggbranschen med genomförande av projekt. Du har en inkluderande och kommunikativ ledarstil samt gillar att samarbeta. Det är viktigt för dig att leverera goda resultat i rätt tid och du trivs med att skapa framdrift i projekteringen. Vidare ser vi att du gärna har erfarenhet av ekonomistyrning, tidsplanering, arbetsmiljö och/eller inköp.

 

Du har god förmåga att se helheter för att kunna göra rätt prioriteringar och förstår vikten av att göra genomtänkta val av tekniska lösningar med avseende på klimat, ekonomi och produktivitet i alla skeden. Du klarar att ha många bollar i luften och kan kombinera teori med praktik. Du är van vid att arbeta digitalt samt drivs av att bidra till projektens och bolagets utveckling.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Schälin på telefonnummer: 010-448 43 45

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Sofie Degerlund | Kontaktperson

 

 

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 7 juli

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projekteringsledare till Hus Göteborg