Skanska

Projektchef till Väg och Anläggning - Halland

Vill du vara del av ett företag som drivs av starka värderingar och ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande och säkerhet? Är du rätt person vill vi satsa på dig! Vi tror på att nöjda medarbetare som har roligt på jobbet leder till fortsatt framgång på marknaden. Vi erbjuder våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och förmåner, som t ex aktiespararprogram och möjlighet till förstärkt föräldrapenning.
Det går bra för Väg och Anläggning i Väst! Vi är glada och stolta över att vinna många av de mest intressanta projekten i Halland. Kanske är det du som ska bidra till vår fortsatta framgång tillsammans med oss?

 

 

Projektchef som håller i affärer och teamet


Vi vågar säga att det inte är utan anledning som Skanska är den största leverantören på den offentliga marknaden. Som en förebild inom kundfokus, miljö och säkerhet ser vi fram emot att verkställa de många projekt som vi har vunnit. Vi driver ständigt flertalet projekt med fokus på t ex mark, VA, betong och väg med värde på ett hållbart sätt och vill ha med dig på den resan!

Som projektchef arbetar du mycket kundnära med fokus på långsiktigt förtroende. Du har ett övergripande ansvar för affären, från anbuds- och kalkylskede till överlämnande av projektet till kund. Du säkerställer att satta mål nås med hjälp av din kompetenta projektorganisation. Arbetet omfattar allt från försäljning, budgetarbete, inköp, resurs- och verksamhetsplanering, resultatuppföljning, personalhantering till förhandlingar.

Du ingår i distriktets ledningsgrupp och därmed ta en aktiv roll i hur distriktet ska drivas och utvecklas. Som ledare är du en förebild för din organisation och driver för att Skanskas mål och värderingar omsätts i praktiken.

 

Du driver olika projekt och får andra att växa

 

Vi söker dig som är duktig på att motivera andra till att nå uppsatta mål. Då ditt arbete kommer att vara av mycket varierande med tydliga mål är det viktigt att du har god helhetssyn. Det är viktigt att du besitter entreprenörskap och är duktig på att etablera relationer då vi siktar på ett långtgående samarbete med våra kunder, samt att du ser möjligheter till nya affärer. Vidare är det viktigt att du har kunskap inom entreprenadjuridik eftersom du kommer att behöva vara insatt i detta en hel del.

Du har byggteknisk utbildning alternativt motsvarig kompetens förvärvad genom erfarenhet. Vi tror att du har flerårig erfarenhet av liknande tjänst inom Väg och anläggning, alternativt som platschef/produktionschef och ser Projektchef som ditt nästa steg. Du har ett resultatinriktat arbetssätt och är en duktig kommunikatör då rollen innebär många kontakter, samt att du är en god representant för Skanska och delar våra värderingar både i din yrkesroll och såväl som i din personlighet https://www.skanska.se/om-skanska/skanska-i-sverige/vara-varderingar/


Vill du trivas och ha roligt på jobbet; ansök idag, dock senast den 31 januari!

 

Välkommen med ditt CV och personligt brev genom att använda länken nedan. Vi rekryterar löpande, så avvakta inte med din ansökan.
 
För vidare information om tjänsten vänligen kontakta Distriktschef Fredrik Nilsson 010-449 13 29.

 

Välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Varberg, Halland, Sweden
  • Additional Locations: Halmstad, Halland, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 januari . Arbetsort : Varberg . Publicerat : 3 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Projektchef till Väg och Anläggning - Halland