Skanska

Praktik Väg och anläggning - Stockholm

Ta chansen att rivstarta din utveckling inom Skanska redan under din studietid!

 

Vår region inom väg och anläggning i Stockholm söker engagerade LIA-praktikanter till våren 2021. 

 

En praktikplats på Skanska ger dig möjligheten att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter. Vi är måna om att din praktiktid ska bli både spännande och lärorik och att du ska få en bild av hur det är att arbeta på våra arbetsplatser. Du knyter också viktiga kontakter inför ditt framtida yrkesliv.

 

Upplägg

 

Som praktikant i vår verksamhet går du bredvid en erfaren kollega för att få en god inblick i en typisk roll för din utbildning. Du följer det dagliga arbetet och i takt med ökad kunskapsnivå får du ta ett större eget ansvar. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela din praktiktid. Under din praktik blir du en del utav produktionen där vi tillsammans arbetar med fokus på säkerhet, produktivitet och kvalitet.

 

Exempel på arbetsuppgifter kan vara uppdatera APD planer, arbetsberedningar, viss mängdberäkning, ritningshantering samt gå med våra anläggningsarbetare i deras vardag.

 

Vi erbjuder flera praktikplatser och tillsättning kommer ske löpande!

 

Du som söker studerar till mättekniker, anläggningsingenjör eller byggingenjör och gör LIA-praktik som del av din utbildning under VT2021. Du kommer att spendera din tid ute produktionen i våra projekt för att få en så verklighetsbaserad praktik som möjligt. Var gärna tydlig i din ansökan och lista vilka områden eller projekt som du är extra nyfiken på. 
 

Placering i hela Stockholm. Att ha tillgång till körkort och bil underlättar din vardag då våra arbetsplatser inte alltid finns i direkt anslutning till kollektivtrafiken. 

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev - sista ansökningsdag är 15 februari 2021

 

För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Martin Amnell 010 448 73 26. Sista ansökningsdag är 15 februari 2021, tillsättning kommer ske löpande. Glöm inte att nämna vilka veckor som är aktuella för just din praktik!

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 februari . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör Övrigt


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Praktik Väg och anläggning - Stockholm