Skanska

Logistik- och Arbetsmiljösamordnare - Växjö

Vi på Skanska Hus i Växjö bygger Växjös station- och kommunhus. Ett stort, spännande projekt som innebär stora utmaningar gällande både arbetsmiljö och logistik. Därför kommer denna unika möjlighet att söka tjänsten som Logistik- och Arbetsmiljösamordnare. 


Tjänsten innebär ansvar för logistik och arbetsmiljö på projektet.        
Delen som logistikansvarig innebär planering, samordning och uppföljning av logistiken på projektet. En viktig del i det arbetat är att minimera störningar mot allmänheten. Med logistik menar vi alla flöden, in och ut, i projektet och innefattar både människor, material och fordon. Tillsammans med platsledningen och entreprenörer hittar du den optimala vägen i alla led för en säker och effektiv arbetsplats.

 

I rollen som Arbetsmiljösamordnare är ditt ansvar att följa upp arbetsmiljöarbetet ute på arbetsplatsen i nära samarbete med produktionschef. På Skanska jobbar vi säkert eller inte alls vilket är något du också givetvis står bakom och sprider på ett positivt och engagerat sätt.

 

Vi söker dig som med förmågan att skapa struktur och goda relationer

För att ha förutsättningarna att lyckas i rollen ser vi att du har du flera års erfarenhet av arbetsledande roller i produktion. Vi ser också att du har ett brinnande intresse för arbetsmiljöfrågor samt praktisk erfarenhet från området. Det är till fördel om du har BAS-U utbildning, samt heta arbeten och liftkort.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter består av att samordna och planera utgår vi från att du är lösningsorienterad och har känsla för god struktur.

Du har ett tydligt men prestigelöst ledarskap och förmågan att kunna skapa och bibehålla goda relationer. Du blir ett ansikte utåt i projektet och tar dig an den uppgiften på ett energifyllt och professionellt sätt.


Vi är idag cirka 50 medarbetare utspridda på olika projekt i och omkring Växjö och distriktet har flera spännande utmaningar framför sig. Förutom våra byggprojekt, brinner vi för mångfald och ledarskap, vi vill att alla ska ges förutsättningar att må bra och ha roligt på jobbet. Känns det som en företagskultur du skulle uppskatta?


Ansök senast den 13 maj 2018

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, sista dagen att söka är den 13 maj 2018.

 

Har du frågor gällande rekryteringsprocessen går det bra att ta kontakt med HR-generalist Cecilia Lindh 010-449 15 02. Vid frågor om tjänsten ta gärna kontakt med Tf Distriktschef Andreas Ingemarsson på 010-448 81 09.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss. 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 13 maj . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Logistik- och Arbetsmiljösamordnare - Växjö