Skanska

Kundchef Nya Hem - Malmö

Skanska Nya Hem skapar sunda, trygga och attraktiva nya hem som vi känner stolthet för. Vår verksamhet finns i hela Sverige. Vi bygger alla våra bostäder i noga utvalda lägen, på platser som ger en extra dimension åt livskvaliteten. De är byggda med omsorg och en yrkesskicklighet som utvecklats sedan många år tillbaka och de står alla på en solid grund av långsiktigt kvalitets- och miljötänkande.

 

Är du vår nya Kundchef?

 

I rollen som kundchef leder du dina medarbetare och verksamhet med fokus på nöjda kunder. Du samordnar och stöttar personalen i deras arbete med kundkontakt för tiden då vi säljer en bostad och kunden flyttar in samt under garantitiden. Tillsammans med dina kollegor leder du regionens eftermarknad- och kundarbete samt driver och säkerställer kvaliteten på regionens arbete med hållbara hem och nöjda kunder.

 

I dina arbetsuppgifter ingår även att:

• Ansvara för ett bra samarbete inom Nya Hem regionen samt med vår interna entreprenadverksamhet.

• Du utvecklar processer, optimerar och effektiviserar arbetssätt för att öka kundnöjdheten.

• Driver regionens frågor kring eftermarknad, tillvals- och besiktningsprocessen i regionsöverskridande arbeten

• Arbeta tillsammans med din motsvarighet i Göteborg samt försäljnings- och marknadschefen i samordning, planering och arbetet med resurstillsättning i projekt

 

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som kundchef hos oss har du en eftergymnasial utbildning och flerårig praktisk erfarenhet inom kundansvar/kundservice i bostadsprojekt eller i byggproduktion alternativ byggteknisk bakgrund. Du är drivande och kommunikativ i ditt arbetssätt och har en genuin känsla för att lösa utmaningar. Du är en förebild med förmågan att engagera ditt team samt har dokumenterat goda ledaregenskaper med några års erfarenhet som chef.

 

Din förmåga att engagera och motivera andra kommer att värdesättas. Kombinationen av kundfokus, uthållig och god samarbetsförmåga är något som verkligen utmärker dig.

 

 

Vi erbjuder

Hos oss på Skanska blir du del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag, möjlighet till förstärkt föräldrapenning samt volontärarbete på arbetstid. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och oändliga möjligheter. Är du rätt person vill vi satsa på dig. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

 

 

Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 8 december.

Sök tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev. För eventuella frågor om tjänsten, var vänlig kontakta Pia Sanger Schröder, Kund- och försäljningschef Nya Hem Sydväst, 010-449 24 85 eller Josefin Persson, HR Partner, 010-448 68 24. Urvalsarbetet kommer ske löpande. Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss!

 

 

 Additional Information

  • Location: Malmö, Skåne, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Malmö . Publicerat : 26 november

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Kundservice


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Kundchef Nya Hem - Malmö