Skanska

Installationsledare/samordnare Hus Sydost - Jönköping, Linköping, Karlskrona, Västervik

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vårt mål är att nå klimatneutralitet i hela värdekedjan senast 2045. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden.

 

Vi i Hus Sydost är glada och stolta över att erhålla förtroendet att på uppdrag av våra kunder ansvara för byggnation av bostäder, kommersiella fastigheter, industrier och samhällsbyggnader såsom skolor och sjukhus.

 

Vi har egen projektutveckling av både kommersiella fastigheter och bostäder vilket ger oss stora möjligheter att tidigt ta fram optimerade kvalitativa och hållbara lösningar.

 

Våra projekt blir mer och mer komplexa och installationstäta, vilket ställer höga krav på oss i tidiga skeden och under projekteringen. Som följd av detta vill vi förstärka vår grupp med ytterligare två installationsledare som fokuserar på förarbetet och projekteringen gällande installationer men som också ska kunna följa med ut i projekt och samordna installationer under produktionen. Till vår verksamhet söker vi nu:

 

Installationsledare/samordnare som skapar förutsättningar för ett lyckat projekt

Som installationsledare kommer du att vara en viktig strategisk resurs i våra projekt och kliva in i tidiga skeden. Din kompetens kommer att vara en stark tillgång i projektering samt skapa rätt förutsättningar för inköp och produktion. Du kommer att säkerställa att krav och önskemål från beställare uppfylls och se till att installationslösningar utformas på ett kostnadseffektivt, säkert och miljömässigt sätt. Vidare tar du fram tekniska specifikationer i tidiga skeden, säkerställer att specifika krav följs upp vid upphandling samt produktion. Du kommer även att leda medarbetare och underentreprenörer mot fastställda mål av installationslösningar.

 

Vi välkomnar dig till ett team av specialister som är placerade i hela region Sydost. Resor ingår i tjänsten och mobiliteten är viktig.

 

Din placeringsort ser vi med fördel vara:

• 1 i Karlskrona med omnejd då första uppdraget är att ingå i projektorganisationen på vårt mycket spännande projekt NKT.

• 1 i vår norra del av regionen vilket innebär Jönköping/ Linköping/Västervik med omnejd.

 

Engagerad projektledare med helhetssyn för både ekonomi och teknik.

Vi söker dig som har minst 8 års erfarenhet inom installationsområdet. Du har arbetat med projektering och gärna inom produktion i minst 5 år samt har djup kunskap inom flera installationsområden.

 

Du har god förmåga att leda och driva utvecklingen inom installationsområdet, är initiativrik och har ett välutvecklat affärsmässigt tänk. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter är det viktigt att du har en naturlig fallenhet för att nätverka och kommunicera med olika intressenter och trivs med att arbeta i grupprelaterade uppdragssituationer. Utgångspunkten är att leda installationsprojekteringen vid sidan av en projekteringsledare men du förväntas även kunna leda UE i produktion.

 

Du har god erfarenhet av att organisera ditt arbete. Som person är du öppen, social och prestigelös.

 

B-körkort är ett krav då tjänsten kan innebära resor inom hela vår region - Östergötland, Kalmar, Kronoberg, Gotland, Jönköping och Blekinge.

 

Vi vill lära känna dig och ser fram emot din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 1 mars 2024, men vi kommer löpande att genomföra urval, så vänta inte med din ansökan. Du söker genom att bifoga ditt CV och ett personligt brev.

 

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Operativ chef Thomas Björk på 010-448 65 60.

 

Välkommen till Skanska!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Hela landet . Publicerat : 26 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Projektledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Installationsledare/samordnare Hus Sydost - Jönköping, Linköping, Karlskrona, Västervik