Skanska

Inköpare Hus – Stockholm

Hus Stockholm består av Hus Stockholm Bostäder och två kommersiella regioner: Hus Stockholm Nord och Hus Stockholm Syd. Vi är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier samt skolor och har ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Vår inköpsorganisation arbetar med att vässa kompetensen för att samordna inköp som låter byggprojekten fokusera på kärnverksamheten. Vi minskar kostnader och möter upp krav inom säkerhet, miljö och etik.

 

Vill du bli projektets spetskompetens inom inköp?

 

Som inköpare ansvarar du för att säkerställa konkurrenskraftiga och professionella inköp och du är involverad från projekteringsfasen till projektets genomförande. Du driver och utvecklar inköpsarbetet och ser till att projektet får den mest optimala inköpssupporten utifrån verksamhetens behov i anbud och i projektskeden. 
 
Du ingår i ett projektteam där du driver och ansvarar för leverantörsavtal, upphandling samt avtal och detta i ett mycket nära samarbete med kollegor inom projektorganisationen. Tillsammans skapar ni förutsättningarna för ett lyckat projekt där inköp är en framgångsfaktor. Du ingår även i distriktets ledningsgrupp.

 

Arbetsuppgifter:

  • Utföra upphandlingar för att säkerställa att projekten arbetar med rätt leverantörer som kan bidra med innovativa och kostnadseffektiva lösningar till rätt kvalitet.
  • Arbeta tillsammans med projektet ifrån tidigt skede, genom anbudsfas och genomomförande.
  • Arbeta strategiskt med både leverantörsutveckling samt utveckling av marknaden i stort. 
  • Vara med och driva utvecklingsprojekt.

 

Har du flerårig erfarenhet av projektinköp inom byggbranschen? Då är detta rollen för dig!

 

Vi söker dig som har ett gediget intresse för affärer och inköpsfrågor, både avseende operativt och strategiskt arbete. I grunden har du en teknisk utbildning samt praktisk erfarenhet från entreprenadbranschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att hantera stora och komplexa inköp.

Som person har du förmågan att utveckla och bibehålla goda relationer samt är driven, strukturerad och noggrann. Du är en skicklig förhandlare och din affärsmässighet är alltid på topp.

 

Vi ser fram emot att höra av från dig


Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 1 mars 2020.

 

Har du några frågor om tjänsten går det bra att kontakta Aneta Mattsson, Distriktschef; 010-4493826. Eller Anders Edlund, Inköpschef Hus Stockholm; 010-4487298.

 

Välkommen till Skanska!

 

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 1 mars . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 13 februari

Kategorier : Bygg & Anläggning Inköp


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Inköpare Hus – Stockholm