Skanska

Geotekniker/Geokonstruktör Skanska Teknik - Stockholm

Är du en självgående och relationsskapande person som vill vara med och bidra till Skanskas framgångar? I rollen som geotekniker/geokonstruktör får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

 

Att jobba som geotekniker/geokonstruktör

Här får du arbeta med tekniska lösningar i samverkan med våra kollegor på produktionssidan i såväl anbuds-, projekterings- och utförandeskedet. Vår huvuduppgift är att anbuds- och detaljprojektera geokonstruktioner på ett produktionsanpassat och kostnadsoptimalt sätt samt agera produktionstekniskt stöd i pågående projekt. Det vi är bäst på är geokonstruktioner, jordförstärkning, pålgrundläggning och stabilitetsutredningar och det är det du kommer att arbeta med och utvecklas inom.

 

Är du rätt för rollen som geotekniker/geokonstruktör?

Vi söker dig som har hög kompetens inom geoteknik och runt tio års erfarenhet av att jobba som geotekniker/konstruktör eller ledare av geotekniska uppdrag. Du är självgående och relationsskapande och arbetar troligen i dagsläget inom vår bransch. Du har ett engagemang och en energi som smittar av sig på dina kollegor. Vidare tror vi att din främsta drivkraft är möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen.

 

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas.

 

Ansökan och kontaktuppgifter

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mejl eller post. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 2020-08-01.

 

Har du frågor? Välkommen att kontakta Pia Larch på telefonnummer: 010-449 26 55. 

 

Varmt välkommen till Skanska!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tillsvidare

 

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 18 juni

Kategorier : Miljö & Naturbruk Naturvetenskap & Forskning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Geotekniker/Geokonstruktör Skanska Teknik - Stockholm