Skanska

Flödesledare

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan

Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor. Tillsammans med våra medarbetare, ägare, samarbetspartners och kunder kan vi skapa en positiv utveckling för klimatet, miljön och samhället i stort. När vi rekryterar letar vi efter olika kompetenser och individer som kan bidra i denna resa. Vi ser gärna sökande i varierande ålder, kön och bakgrund.

 

 

Om dig

Vi söker dig som är driven, prestigelös och motiveras av att ständigt bli bättre på det du gör. Du trivs i en föränderlig miljö där du behöver vara flexibel och fatta snabba beslut. Vidare har du lätt för att samarbeta då du kommer att ha mycket kontakt med staber och andra chefer i organisationen. Du trivs i din ledarroll och har en förmåga att motivera och utveckla andra.

 

 

Tjänsten

Som flödesledare kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för vår produktion och våra medarbetare i enlighet med våra mål och riktlinjer. I det arbetet ingår bland annat att leda och fördela arbete, kvalitets- och förbättringsarbete, mäta och följa upp produktionsmålen samt miljö, hälsa och säkerhet. Som flödesledare ansvarar för ett team på ca 25-30 medarbetare och rapportera till produktionschefen. Vidare kommer du vara delaktig i vårt kontinuerliga arbete att utveckla våra rutiner och processer. Vi lägger stor vikt vid arbetet med vår personal, vilket innefattar daglig styrning samt leda och stötta produktionen. Du ansvarar för att vi hela tiden förflyttar oss framåt i våra processer så som MPS, digitalisering och LEAN production m.m.

 

En tjänst som flödesledare erbjuder dig ett varierande arbete inom industriell tillverkning där du får möjlighet att vidareutveckla dina yrkeskunskaper i ditt dagliga arbete.

 

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap gärna inom process- eller tillverkningsindustri. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är tillsvidare på heltid med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Start i november eller efter överenskommelse.

 

Vi gör ett löpande urval och vi vill därför uppmana dig att skicka in din ansökan snarast möjligt.

 

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 31 oktober . Arbetsort : Gullringen . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Flödesledare