Skanska

Ex-jobb inom effektivisering av arbetsplatser - Hus Stockholm

Vill du skriva ditt ex-jobb hos Skanska med fokus på att effektivisera arbetsplatser? Vår verksamhet Hus söker ex-jobbare.

 

Ett ex-jobb på Skanska kan ta dig hur långt som helst. Hos oss är ditt ex-jobb inte bara ett led i din utbildning och en chans att utöka ditt nätverk utan också en bra möjlighet för oss på Skanska att få kontakt med framtida medarbetare.

 

Kan vi bli effektivare genom att förändra våra arbetstider?  

 

Idag arbetar vi i våra projekt åtta timmar om dagen fem dagar i veckan. Vi vill att du som ex-jobbare hjälper oss att se över hur vi kan effektivisera vårt arbetssätt för framtiden. Om vi skulle ha byggarbetsplatsen öppen fler timmar per dag, vad skulle det sälla för krav på arbetsledning för bibehållen hälsa och säkerhet? 

 

Som ex-jobbare samlar du in viktig information från våra befintliga byggarbetsplatser. Du bidrar även med rekommendationer i frågan om hur vi i framtiden kan optimera och effektivisera vårt arbetssätt. Du tilldelas en handledare på Skanska som finns med som stöttning under hela processen.

 

Vi söker dig som skriver ditt ex-jobb under våren 2020

 

Du studerar en YH/KY utbildning, alt. till högskoleingenjör eller civilingenjör inom relevant område och skriver ditt ex-jobb under VT2020. Du är driven som person, tycker att det är spännande med produktion och ser dig själv arbeta i bygg- och projektutvecklingsbranschen i framtiden. Ex-jobbet kan genomföras av ex-jobbare som skriver själv eller i par. Ort för genomförande är Stockholm.

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev - sista ansökningsdag är 2019-12-15

 

Sista ansökningsdag är 2019-12-15 men urvalet kan komma att ske löpande så du ombeds skicka in din ansökan så snart som möjligt. För att garantera en säker och rättvis rekrytering tar vi inte emot ansökningar via e-mail eller post. Om du har några frågor om ex-jobbet är du välkommen att kontakta Operativ Chef Mia Rodrick, mia.rodrick@skanska.se 010-448 06 23.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Additional Information

  • Location: Stockholm, Sweden
  • Schedule: Heltid
  • Employee Status: Tidsbegränsad

Statements

  • About Skanska: Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 15 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 17 oktober

Kategorier : Bygg & Anläggning Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Ex-jobb inom effektivisering av arbetsplatser - Hus Stockholm