Skanska

BoKlok söker Produktionschef till Växjö

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.


Vad innebär Produktionschefsrollen på BoKlok? 
Som Produktionschef på BoKlok driver du hela arbetet ute på byggarbetsplatsen - från byggplanering till slutbesiktning och 6-månaders besiktning. Du ser till att arbetsplatsen uppfyller våra högt ställda förväntningar kring miljö, arbetsmiljö och säkerhet samt att projektet under byggtiden genomförs enligt tidplan med god ekonomi. Rollen innebär stor frihet att hitta lösningar för att driva projekten i mål.

Största delen av din tid kommer du att vara på de byggarbetsplatser du ansvarar för. Utöver det jobbar du även med administrativa arbetsuppgifter såsom ekonomiuppföljning, planering, avtalsförhandlingar och avtalsskrivningar.

 

Produktionschefsrollen på BoKlok är en roll där relationsbyggande är viktigt. Du jobbar tätt med projektteamet, underentreprenörer, myndigheter och andra aktörer. I rollen finns möjlighet att utbyta kompetens och erfarenhet med kollegor och andra produktionschefer från hela landet två gånger om året.

 

Möjlighet finns även att inom organisationen utvecklas i rollen och fungera som ett övergripande stöd i marknadsområdet.

 

Var kommer du att jobba? 

Placeringsort är i vårt marknadsområde Sydost och du utgår ifrån Växjö. Rollen innebär under perioder resor i södra Sverige.


Vad erbjuder BoKlok?
På BoKlok får du möjlighet att jobba tätt tillsammans i projektteam och att vara delaktig i hela processen från projektidé till genomförande. Vi jobbar tätt tillsammans i en öppen atmosfär där man får hjälp av sina kollegor för att uppnå målen i projekten. Samarbetet är något vi tror starkt på i BoKlok och vi har en ödmjuk inställning till utmaningar där det alltid finns möjlighet att lära sig av varandra.

 

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!


Vem tror vi att du är?
Du är en person som är prestigelös och som gärna hjälper och tar hjälp av dina kollegor. Du är van vid att hantera många ärenden i ett högt tempo samt att hitta lösningar i olika situationer. Vi tror att du har en god erfarenhet av att genomföra projekt på utsatt tid, med hög kvalitet, god lönsamhet och med stort säkerhetsfokus. Som person gillar du struktur, att få saker gjorda och är pedagogisk i din kommunikation med andra. Du är nyfiken på att lära dig mer om hela byggprocessen och att utveckla ditt ledarskap.

 

Vi tror att du har några års erfarenhet som produktionsledare/arbetsledare och att du är redo att ta steget vidare och få en ökad förståelse för hela byggprocessen. Du har en utbildning som byggingenjör eller motsvarande.

 

Om du behärskar något annat språk än svenska och engelska är det meriterande.

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 25 oktober . Arbetsort : Växjö

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker Produktionschef till Växjö