Skanska

BoKlok söker en Teamledare till Produktionen

Är du en erfaren, driven och självständig ledare redo för nya utmaningar? Vill du leda team med olika kompetenser i ett prestigelöst företag med snabba beslutsvägar? Då kan du vara rätt person för rollen som Teamledare till BoKloks fabrik i Gullringen.

 

 

Etik- och hållbarhetsfrågor står högt på agendan

Vi på BoKlok har mycket ambitiösa mål när det gäller etik- och hållbarhetsfrågor. Tillsammans med våra medarbetare, ägare, samarbetspartners och kunder kan vi skapa en positiv utveckling för klimatet, miljön och samhället i stort. När vi rekryterar letar vi efter olika kompetenser och individer som kan bidra i denna resa. Vi ser gärna sökande i varierande ålder, kön och bakgrund.

 

 

Om dig

Du har en förmåga att skapa engagemang omkring dig och är en naturlig förebild för dina kollegor. Du är alltid på väg framåt och vill hitta nya kostnadseffektiva lösningar, samtidigt som du är ödmjuk och viljestark. Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt, samt att du har lätt för att samarbeta. Du tar gärna egna initiativ, vågar ta egna beslut och kan organisera arbetet på ett effektivt sätt. För att trivas i rollen är du flexibel och är duktig på att prioritera vad som är viktigast i stunden.

 

 

Om tjänsten

Som Teamledare ansvarar du för ett team (ca 5-10 medarbetare) och rapporterar till Flödesledare. Du spelar en viktig roll i att bidra till att vi hela tiden förflyttar oss framåt i våra processer så som MPS, digitalisering och LEAN production m.m. Med en god överblick på helheten ska du stötta både kollegor och flödesledare i produktionen och agera som deras stöd och bollplank.

 

Det är du själv som sätter gränserna för din egen utveckling och här välkomnar vi dig till nya utvecklingsmöjligheter.

 

 

Kvalifikationer

Då vi är i en förändringsresa inom produktion och går mot mer automation i vår nya produktionslina ser vi gärna att du har erfarenhet inom automation. Ledarerfarenhet samt erfarenhet inom LEAN är meriterande men inte ett krav.

 

Tjänsten är tillsvidare och inleds med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt under dagtid med placeringsort Gullringen. Start i februari eller efter överenskommelse.

 

 

Ansökan

Vi utför urval och intervjuer löpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

 

Välkommen till oss på BoKlok!

 

 

Om företaget

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 13 februari . Arbetsort : Gullringen . Publicerat : 14 januari

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning Tillverkning & Produktion


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker en Teamledare till Produktionen