Skanska

BoKlok söker Affärsutvecklare

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge och Finland och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.

 

Vad gör en Affärsutvecklare på BoKlok?

Som Affärsutvecklare arbetar du med att säkerställa markköp som möjliggör framtida byggprojekt. Du har ansvar för affärerna och genomför dessa efter godkända investeringsbeslut. Den mark som du köper används för BoKloks produkter som innehåller enfamiljshus och flerfamiljshus. Våra kloka hem efterfrågas av både beslutsfattare och kunder och det är därför viktigt att du har båda perspektiven i det tidiga skedet.Tillsammans med dina kolleger säkerställer ni att våra marknadsområden har en kontinuerlig pipeline av nya projekt.

 

Var kommer du att jobba?

I rollen kommer du att ingå i BoKloks marknadsområde Sydväst och vara placerad på vårt kontor i Helsingborg. Rollen innebär att du kommer att jobba i nordvästra Skåne och Halland.

 

Vad erbjuder BoKlok?

På BoKlok jobbar vi tätt tillsammans i en öppen atmosfär där man får mycket hjälp av sina kollegor i sitt arbete . Samarbetet är något vi tror starkt på i BoKlok och vi har en ödmjuk inställning till utmaningar där det alltid finns möjlighet att lära sig av varandra.

 

Vi väljer vägen annorlunda - med standardiserade byggmetoder och processer utmanar vi det traditionella sättet att bygga!

 

Vad tror vi att du har för bakgrund?

Vi tror att du har en teknisk eller ekonomisk utbildning i bagaget kombinerat med flera års erfarenhet av affärslandskapet i nordvästra Skåne och Halland. Tidigare har du jobbat med kommuner och är insatt i det kommunala systemet med politiker och tjänstemän. Du tycker om att göra affärer och att jobba proaktivt med fokus på ett bra resultat. Vi tror att du tidigare har erfarenhet av att driva planprocesser med goda resultat.

 

Välkommen med din ansökan!

 

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 22 november . Arbetsort : Helsingborg

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Bygg & Anläggning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb BoKlok söker Affärsutvecklare