Skanska

Arbetsledare Hus Väst - Karlstad

Skanskas husverksamhet inriktar sig på nyproduktion av bland annat bostäder, sjukhus, kontor och skolor, med ambitionen att vara en förebild inom hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

 

Distrikt Värmlands husverksamhet är verksamma i projekt i stora delar av Värmland inom bostadsproduktion, nybyggnad av skolor, offentliga fastigheter och ROT-projekt åt både interna och externa beställare.

 

Stora pågående projekt är exempelvis Centralsjukhuset i Karlstad, två förskoleprojekt på Stockfallet och Orrholmen, samt Mariebergsskolan. Vi har även ett antal större projekt i partnering där vi tillsammans med kund just nu arbetar i tidiga skeden. Vi ser fram emot att fortsätta bygga Värmland på ett säkert och hållbart sätt och söker därför arbetsledare.

 

En trygg ledare som vill bygga hus i världsklass

Som vår arbetsledare är du dagligen ute i produktion för att leda och planera arbetet. Tillsammans med kollegor och produktionschef hittar du projektets bästa lösningar inom kvalitetsmässiga och ekonomiska ramar – alltid med miljö och säkerhet i fokus. Med ditt smittande engagemang och goda förmåga att se och motivera kollegor skapar du rätt förutsättningar för projektet.

 

Förutom att ha daglig kontakt med produktionschefen och arbetslaget kommer du bland annat att ha täta kontakter med underentreprenörer, våra beställare och leverantörer.

 

Din arbetsdag består bland annat av att:

  • Leda yrkesmedarbetare och samordna underentreprenörer.
  • Ta fram tidsplaner och arbetsberedningar.
  • Ansvara för att lagar och riktlinjer kring arbetsmiljö och säkerhet följs och stäms av
  • Planera logistiken kring leveranser av material.

Kan du husbyggnation och delar våra värderingar?

Välkommen att läsa vidare och söka till oss! Vi söker dig med byggteknisk högskoleutbildning alternativt yrkeshögskola eller motsvarande erfarenhet av byggbranschen. För att komma till din rätt i arbetet tror vi att du har minst tre års erfarenhet av en liknande roll inom husbyggnation. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i partneringprojekt samt större projekt är det starkt meriterande. Erfarenhet av att hantera projektekonomi ser vi även som en styrka.

 

Eftersom en stor del av arbetet innebär samordning och planering utgår vi från att du är en strukturerad person med förmåga att finna de rätta lösningarna i projekten. Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en lagspelare och har förståelse för vikten av samverkan i framgångsrika projekt. Vidare är det viktigt att du är ansvarstagande och är en god representant för Skanska och våra värderingar.

 

Är det dig vi söker?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2022-08-31.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Karlsson 010-449 20 79.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

Om företaget

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid.

 

Hos oss är du med och skapar förutsättningar till trygga områden och bättre levnadsvillkor för människor i samhället

 

Ditt arbete bidrar i omställningen och utvecklingen för en hållbar framtid

Du är en del av ett öppet företagsklimat där alla vågar diskutera, reagera och agera.

 

Du tillsammans med dina kollegor arbetar på ett säkert sätt för att främja en mer hälsosam och trivsam vardag.

 

Här bygger vi en inkluderande arbetsmiljö där du och olika människors kompetens och erfarenhet får plats.

 

Sofie Degerlund | Kontaktperson

 Skicka email

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 augusti . Arbetsort : Karlstad . Publicerat : 30 juni

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus Väst - Karlstad