Skanska

Arbetsledare Hus norr -Uppsala

Skanskas husverksamhet i Norr består av fyra distrikt, där vi har fokus på såväl bostäder, skolor, kommersiella fastigheter och byggprojekt inom tung industri. Vi lägger stor vikt vid att bygga det bästa teamet för att vinna affären och lönsamt genomföra uppdraget. Vi strävar efter att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och långsiktig lönsamhet.

 

Vill du arbeta för en organisation som är världsledande när det gäller säkerhet och grönt byggande? Just nu har vi ett flertal spännande byggprojekt på gång i Uppsala och söker fler arbetsledare!

 

Hur ser dina dagar ut som arbetsledare?

Som arbetsledare styr och leder du den dagliga produktionen ute på våra arbetsplatser. Du ansvarar för att planera, leda och fördela det dagliga arbetet för ditt arbetslag och säkerställa att produktionen styrs i enlighet med upprättade planer och enligt de lagar, regler och riktlinjer som finns kring arbetsmiljö och säkerhet.

 

Andra arbetsuppgifter kan vara att:

• Upprätta arbetsberedningar över olika arbetsmoment och säkerställa att dessa utförs så säkert och effektivt som möjligt

• Upprätta och stämma av tidsplaner

• Leda hantverkare och underentreprenörer

• Styra mot uppsatta lönsamhetsmål

• Utföra dagliga avstämningar och uppföljningar.

 

I ditt arbete har du täta kontakter med exempelvis projektets produktionschef/platschef men även med underentreprenörer och leverantörer.

 

Skanska som arbetsplats

Vi erbjuder dig ett givande arbete i en tajt sammansvetsad grupp som välkomnar nya medarbetare och tar hand om varandra. Hos oss på Skanska får du möjligheten att förverkliga spännande byggprojekt i ett modernt, värderingsstyrt företag som fokuserar på hållbar samhällsutveckling.

 

Är du rätt person för rollen?

Vi söker dig som trivs ute i produktionen och har en stark vilja att leda teamet till att producera med hög produktivitet och kvalitet. Du har mångårig erfarenhet inom branschen, stor produktionskunskap och du är van att arbeta i en arbetsledande roll. Att se möjligheter och hitta de rätta lösningarna i projekten är något du är bra på.

 

Som person är du trygg, tydlig och strukturerad och du har förmågan att få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål. Vidare är du engagerad i det du gör och har ett stort intresse för verksamheten och dess utveckling samt delar våra värderingar i ditt ledarskap.

 

Intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 28 februari 2023.

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta distriktschef Malin Johansson på telefonnummer: 010-449 41 67 alt. epost: malin.m.johansson@skanska.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Våra medarbetare är vår främsta styrka och det är viktigt att du känner dig trygg hos oss. Vi vill att du ska trivas på jobbet och ha kul med dina kollegor. Vi lovar dig som medarbetare en ständig kompetensutveckling och tillhandahåller en rad internutbildningar, befattningsspecifika program och internationella utvecklingsmöjligheter. För oss är hälsa och säkerhet extra viktigt och det ligger även som grund för våra förmåner till dig som anställd på Skanska.

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Uppsala . Publicerat : 15 december

Kategorier : Bygg & Anläggning Chef & Ledning


Senaste jobben från Skanska

Alla jobb hos Skanska

Liknande jobb Arbetsledare Hus norr -Uppsala