Östersunds kommun

Vill du vara med och öppna ett nytt elevboende? Nu har du chansen!

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att bli engagerad och hitta mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför rör vi oss ständigt framåt, och gör det med hjärtat. Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund!

 

Vi söker stödassistenter till ett nytt elevboende med start höstterminen 2024.

 

Tjänstgöringsprocent 60-92,5% med rätt arbeta upp till heltid inom förvaltningen. Du har möjlighet att välja mellan semestertjänst och uppehållstjänst med arbetstidsmått 40/h veckan. Arbetstid måndag till fredag, främst kvällar och nätter. Tillträde 19 augusti eller enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning.

 

Arbetsuppgifter

Verksamhetens målsättning är att med kunskap och intresse för ungdomar med funktionshinder på ett värdigt sätt bemöta och skapa förutsättningar för goda levnadsvillkor både på boendet och på fritiden. Det innebär att stötta ungdomar med funktionsnedsättningar i deras vardag utifrån deras individuella behov. Allt ifrån att ledsaga och medverka vid aktiviteter som simning, gympa och pulkaåkning till att stötta vid sociala situationer eller vid andra behov som individen har. Du kommer att ingå i ett arbetslag där arbetet ställer stora krav på förmåga att samarbeta, arbeta lågaffektivt samt att ta eget ansvar.

 

Kvalifikationer

Det är meriterande om du är utbildad pedagog, stödassistent, undersköterska eller har likvärdig utbildning som av arbetsgivaren bedöms lämplig. Vi söker dig som har stort intresse och erfarenhet av att arbeta med funktionshindrade ungdomar. Flexibilitet i arbetet är en förutsättning när du arbetar hos oss. Som person behöver du vara lugn, lyhörd, ha tålamod, vara kreativ samt initiativrik. Erfarenhet inom arbetsområdet är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid anställning kommer arbetsgivaren att begära utdrag ur belastningsregister från Polisen.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

enhetschef

Mia Junno Ekberg

063-14 45 68

enhetschef

Louise Iversen

063-14 47 18

facklig representant

Madelene Hansson

073-0280966

 

 

Sista ansökningsdag

2024-05-30

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 30 maj . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 17 april

Kategorier : Hälsa & sjukvård Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Vill du vara med och öppna ett nytt elevboende? Nu har du chansen!