Östersunds kommun

Vill du leda utvecklingen för en hälsofrämjande kommun?

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
Då befintlig chef går vidare i organisationen behöver vi en ny Enhetschef för mötesplatser, anhörigstödjare, demensteam samt syn- och hörselombud.
 
Till kommunens snart åtta mötesplatser är alla välkomna om man vill ha sällskap eller vara med i de aktiviteter som arrangeras. Anhörigstödjare arbetar med personer som har behov av stöd i sin situation som anhörig. Demensteamet är en specialistkompetens som ger råd, stöd och utbildning till den demenssjuke, anhöriga och personal inom omsorg och äldreomsorg. Syn-/ hörselombuden är stöd till den som har kommunala insatser och syn- eller hörselhjälpmedel. Det hälsofrämjande fokuset genomsyrar verksamheterna och det finns goda möjligheter att utveckla nya idéer.
 

Vi erbjuder dig 

·          Tillgängliga och engagerade stödfunktioner. Du har ekonom, administratör samt HR-specialist inom enheten.
·          Nära samarbete med chefer inom samma sektor, där man täcker för varandra och samverkar.
·          Tillitsbaserat ledarskap, där du har stort förtroende och utrymme att utveckla verksamheten.
·          Gedigen introduktion från avgående chef, som finns kvar nära i verksamheten.
 

Arbetsuppgifter

I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att de vi är till för ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vi arbetar framåt med hjärtat och präglas av ett engagerat, omtänksamt och utvecklande arbetssätt. Dina uppgifter är att leda, organisera och utveckla verksamheten utifrån Vård- och omsorgsnämndens mål. Organisationen är i ständig förändring och vi tror att du är kreativ och samarbetsinriktad med många idéer om hälsofrämjande insatser för kommunens medborgare.
 

Vi vill att du

·          har ledarerfarenhet och är van att arbeta med ekonomistyrning, utveckling och förändringsarbete och du vet vad verksamhets-, budget- samt personalansvar innebär.
·          har visioner och är modig och prestigelös. Du har förmåga att kommunicera och vara strategisk.
·          är lyhörd och engagerad i ditt ledarskap. Du samarbetar på alla nivåer och är en förebild för dina medarbetare där du intresserar dig för deras arbetsvardag och förutsättningar.
 
Du har relevant högskoleutbildning och körkort B. Du är van IT-användare med god administrativ förmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Varmt välkommen med din ansökan!
 

Kontaktpersoner

Lisa Marklund, verksamhetschef 063-14 34 17 (semester t o m 190719)
Kirsi Heini, sektorchef 070-340 70 62 (semester från 190713)
Birgitta Selin, facklig representant Vision 063-14 46 03
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag
2019-07-23
Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : Om 19 timmar . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 juni

Kategorier : Chef & Ledning Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Vill du leda utvecklingen för en hälsofrämjande kommun?