Östersunds kommun

Vill du leda utvecklingen för anhörigavlösning, dagverksamhet & växelvård?

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
I samband med att vi förbättrar organisationen och befintlig chef går vidare i organisationen behöver Vård- och omsorgsförvaltningen nu en ny Enhetschef för Södra Strand
 
Till enheten Södra Strand hör dagverksamhet, ”drop in”, korttidsplatser och växelvård via anhörigavlösningen. Från oktober utökas verksamheten också med dagverksamhet på Jamtli.
 
Anhörigavlösningen har korttidsplatser och växelvård med 12 platser. Dagverksamheten på Södra strand har 10 platser och dagverksamheten på Jamtli kommer ha 6 platser. ”Drop in” har öppet 2 dagar/vecka. På enheten arbetar ca 25 duktiga undersköterskor, vårdbiträden och sjuksköterskor. Vi har ett nära samarbete med hemteamen, demensteamet samt anhörigstödjaren med flera.
 

Vi erbjuder dig 

·          Tillgängliga och engagerade stödfunktioner till dig som chef. Du har en specifik ekonom, administratör samt HR-specialist knutet till enheten.
·          Nära samarbete med chefer inom samma sektor, där man täcker för varandra och samverkar.
·          Tillitsbaserat ledarskap, där du har stort förtroende och utrymme att utveckla verksamheten.
·          Gedigen introduktion från avgående chef, som finns kvar nära i verksamheten.
 

Arbetsuppgifter

I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att de vi är till för ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vi arbetar framåt med hjärtat och präglas av ett engagerat, omtänksamt och utvecklande arbetssätt. Dina uppgifter är att leda, organisera och utveckla verksamheten utifrån Vård- och omsorgsnämndens mål. Du har ett personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar.
 

Kvalifikationer

·          Har ledarerfarenhet och är van att arbeta med ekonomistyrning, utveckling och förändringsarbete och du vet vad verksamhets-, budget- samt personalansvar innebär.
·          Är modig och prestigelös med förmåga att se strategiskt på saker för att sedan kommunicera det klart och tydligt
·          Är lyhörd och engagerad i ditt ledarskap. Du samarbetar på alla nivåer och är en förebild för dina medarbetare där du intresserar dig för deras arbetsvardag och förutsättningar.
 
Du har såklart relevant högskoleutbildning och körkort B. Du är van IT-användare med god administrativ förmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.
 
Vi ser fram emot att höra ifrån dig! Varmt välkommen med din ansökan!
 

Kontaktpersoner

Lisa Marklund, verksamhetschef 063-14 34 17 (semester t o m 190719)
Kirsi Heini, sektorchef 070-340 70 62 (semester från 190713)
Birigitta Selin, facklig representant Vision 063-14 46 03
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag
2019-07-23
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 juni

Kategorier : Chef & Ledning Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Vill du leda utvecklingen för anhörigavlösning, dagverksamhet & växelvård?