Östersunds kommun

Vill du leda hälso- och sjukvårdsutvecklingen i sektor Hemtjänst & säbo?

Tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
 
I samband med att vi nu förbättrar organisationen behöver vi ytterligare Enhetschef för hälso- och sjukvårdspersonal i Enheten för legitimerad personal.
 
Enheten består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter och kommer organiseras i tre delar med tre enhetschefer. Den legitimerade personalen ingår i sin tur i hemteam tillsammans med enhetschef och personal i hemtjänst, särskit boende samt korttidsboende.
 
Vi erbjuder dig
·          Tillgängliga och engagerade stödfunktioner till dig som chef. Du har en specifik ekonom, administratör samt HR-specialist knutet till enheten.
·          Nära samarbete med chefer inom samma sektor, där man täcker för varandra och samverkar.
·          Tillitsbaserat ledarskap, där du har stort förtroende och utrymme att utveckla verksamheten.
·          Gedigen introduktion från avgående chef, som finns kvar nära i verksamheten.
 

Arbetsuppgifter

I Östersunds kommun arbetar vi enligt ett hälsofrämjande och rehabiliterande förhållningssätt, med ett tydligt mål att de vi är till för ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vi arbetar framåt med hjärtat och präglas av ett engagerat, omtänksamt och utvecklande arbetssätt. Dina uppgifter är att tillsammans med chefskollegorna leda, organisera och utveckla verksamheten utifrån Vård- och omsorgsnämndens mål. Du har ett personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar.

Under hösten kommer den nya organisationen ta form och du som chef har ett viktigt uppdrag att vara positiv, trygg och tydlig och tillsammans med övrig personal i organisationen skapa en effektiv och kvalitativ verksamhet med medborgarnas behov i centrum.
 

Kvalifikationer

·          Har gedigen ledarerfarenhet och är van att arbeta med ekonomistyrning, utveckling och förändringsarbete och du vet vad verksamhets-, budget- samt personalansvar innebär.
·          Är modig och prestigelös med förmåga att se strategiskt på saker för att sedan kommunicera det klart och tydligt
·          Är lyhörd och engagerad i ditt ledarskap. Du samarbetar på alla nivåer och är en förebild för dina medarbetare där du intresserar dig för deras arbetsvardag och förutsättningar.
 
Du har såklart relevant högskoleutbildning och körkort B. Du är van IT-användare med god administrativ förmåga. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.
 
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.
 

Kontaktpersoner

Lisa Marklund, verksamhetschef 063-14 34 17 (semester t o m 190719)
Kirsi Heini, sektorchef 070-340 70 62 (semester från 190713)
Birgitta Selin, facklig representant Vision 063-14 46 03
 
Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.
 
Sista ansökningsdag
2019-07-23
Ansök nu

 


 

Sista ansökningsdag : 23 juli . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 26 juni

Kategorier : Chef & Ledning Hälsa & sjukvård Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Vill du leda hälso- och sjukvårdsutvecklingen i sektor Hemtjänst & säbo?