Östersunds kommun

Vikarierande lärare Åk 5 till Treälvsskolan

Treälvsskolan söker dig som är behörig att undervisa i åk 5 för ett vikariat under höstterminen 2021.

 

Treälvsskolan är en F-9 skola med ca 400 elever med tillhörande fritidshem och fritidsgård. Vi har nära till friluftsliv och natur. Vid Treälvsskolan finns även idrottshall, simhall, multiarena och skridskobana.

 

Det finns stora möjligheter för dig att använda dina kunskaper och erfarenheter för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla verksamhetens arbetsformer. Du kommer vara en viktig del i arbetslaget och skapar tillsammans med elever och kollegor förutsättningar för lärande och kunskapsförmedlande.

 

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som en av två lärare i åk 5. Vi vill att du med dina kunskaper och erfarenheter optimerar elevernas möjligheter i ditt ämne och i skolans undervisning för övrigt.

 

 

Kvalifikationer

Du som söker har lärarlegitimation för undervisning i årskurs 5. Du har ämnesbehörighet i svenska och samhällsorienterande ämnen alternativt i matematik, naturvetenskapliga ämnen och gärna teknik. Du har även tidigare erfarenhet av det pedagogiska arbete som uppdraget som lärare i årskurs 4-6 innebär.

 

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet. Du har ett genuint intresse för elevers utveckling och lärande, ser möjligheter, är flexibel, är självgående och initierar utvecklingsinsatser och vågar prova nya arbetssätt. Du är aktiv i att skapa kontakter och goda relationer med såväl kollegor, elever och vårdnadshavare och har god förmåga att samarbeta.

 

Rekryteringen kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatum passerat så vänta inte med din ansökan!

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Upplysningar

rektor

Malin Tuuliainen

076-100 79 86

 

biträdande rektor

Erika Dahlqvist

072-238 45 94

 

biträdande rektor

Magnus Myrenhammar

076-054 33 66

 

Sista ansökningsdag

2021-06-18

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 23 minuter . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 7 juni

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Vikarierande lärare Åk 5 till Treälvsskolan