Östersunds kommun

Vikariat Lärare F - 3 Marieby skola

Vikariat under vårterminen 2024 med start 8 januari 2024.

 

Östersund är upplevelsemetropolen i hjärtat av naturen, med fjäll runt knuten och evenemang i världsklass. Här varvas aktivt friluftsliv med utvecklande arbetsliv, det är nära till jobb, vänner och skola. Men Östersund är också den expansiva universitetsstaden, där forskning och näringsliv utvecklas tillsammans, samtidigt som nya stadsdelar uppstår och utbuden breddas. Östersund är spännande nu, och du är välkommen att växa med oss!

 

Marieby skola ligger vackert efter Storsjöns strand. Vi arbetar med ett aktivt uteliv och har spännande natur bara runt hörnet. Vi har 100 elever i förskoleklass till åk 6. Vi arbetar ständigt för att ha en hög kvalitet med styrdokumenten som grund.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som vikarierande lärare från våreterminen 2024.

 

Du kommer att vara placerad som klasslärare i en åk 2. I arbetsuppgiften ingår att vara lyhörd utifrån klassens behov, Du kommer att arbeta nära övriga vuxna som finns i klassen där erat samspel är oerhört viktigt. I tjänsten ingår att planera, genomföra och utvärdera lektioner.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med adekvat utbildning F - 3. Ett krav är att du har erfarenhet av att arbeta med elever med NPF. Det är viktigt för oss att du är en trygg person och är en god pedagog som tar egna initiativ och har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Upplysningar

 

rektor

Ove Schörling

063-14 33 89

072-213 62 40

 

Sista ansökningsdag

2023-12-10

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Sista ansökningsdag : 10 december . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 10 november

Kategorier : Grundskollärare Offentliga jobb Pedagogik


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Vikariat Lärare F - 3 Marieby skola