Östersunds kommun

Upphandlare

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Åtta kommuner inom Jämtlands län samarbetar inom upphandling via ett gemensamt upphandlingskontor. Upphandlingskontoret finns i Östersund och upphandlar ramavtal för varor och tjänster som de samverkande kommunerna har behov av. Kontoret styrs politiskt via Gemensam nämnd för upphandlingssamverkan (GNU). Idag består upphandlingskontoret av åtta medarbetare som alla sitter i Östersund där även denna tjänst kommer att vara förlagd.

 

Östersunds kommun satsar på upphandlingskontoret med både lönesatsningar och kompetensutveckling. Därför om du är nyfiken och driven har du stora möjligheter att växa i din roll.

 

Arbetsuppgifter

Att arbeta som upphandlare hos oss är utvecklande och varierande och innebär att i nära samverkan med våra beställare professionellt och affärsmannamässigt genomföra upphandlingar inom många olika områden. Arbetet innefattar att säkerställa att varor och tjänster upphandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Tanken är att man ska ansvara för kategori Tjänster / Administration.

 

Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning som är relevant för upphandlingsyrket, gärna en ekonomisk eller juridisk examen.

Vi söker även dig som har en pågående eller avslutad YH/KY-utbildning med inriktning offentlig upphandling/strategiskt inköp.

Mycket goda kunskaper i svenska, är duktig på både muntlig och skriftlig framställning samt har goda kunskaper i Officepaketet.

Körkort för bil krävs då tjänsten omfattar hela länet och resor ingår som en naturlig del i arbetet.

 

Meriterande

Erfarenhet av arbete med offentlig upphandling och vana av upphandlingsverktyget tendsign.

Erfarenhet av att arbeta konsultativt och i projektform.

 

Börjar du arbeta hos oss, då kommer du vara en del av ett härligt team där vi alla hjälps åt. Vi har gått över till att vara helt digitala i vårt arbetssätt som i sin tur gör oss väldigt flexibla över var vi kan arbeta. Vi är nyfikna och kunskapstörstande, därför prioriterar vi både webinaier och utbildningar.

 

Östersunds kommun kan erbjuda en stimulerande arbetsmiljö med bra villkor och med stora möjligheter till kompetensutveckling, årsarbetstid, friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och företagshälsovård. Välkommen till oss!

 

Profil

Vi vill att du som söker är driven och utvecklingsinriktad, du är i början av din karriär och du vill lära dig och utvecklas hos oss. vilket hos oss betyder att du ständigt utvecklar ditt och vårt arbete. Du arbetar strukturerat och självständigt, men med god samarbetsförmåga. Du har ett strategiskt angreppssätt på frågor och tänker gärna nytt. Du kommunicerar, både muntligt och skriftligt, på ett tydligt sätt med mycket god språklig förmåga. I urvalsprocessen kommer stor vikt att fästas vid dina personliga egenskaper, för att både du och vi ska trivas att arbeta tillsammans.

 

Välkommen med din ansökan. Urval kommer ske löpande.

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Upplysningar

 

områdeschef

Gustaf Danielsson

063-14 45 87

 

Sista ansökningsdag

2023-06-06

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Östersund . Publicerat : 24 maj

Kategorier : Inköp Offentliga jobb


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Upphandlare