Östersunds kommun

Undersköterskor/vårdbiträden till sektor Hemtjänst

Vill du vara med och utveckla framtidens hemtjänst och göra skillnad för medborgare som behöver vårat stöd i sin vardag?
 
Vård- och omsorgsförvaltningen har ca 1 800 medarbetare och verksamheten är uppdelad i fyra sektorer. Sektor Hemtjänst har som mål och syfte med verksamheten att kunna erbjuda personer som blir beviljade hemtjänst en känsla av trygghet, delaktighet och inflytande. Målgrupper för verksamheten är medborgare med olika behov av omsorg.   

Anställningens uppdrag och ansvar 
Som undersköterska/vårdbiträde arbetar du med personlig omvårdnad och service i ordinärt boende. Uppdraget är att stödja medborgaren utifrån vad den kan och hur den vill leva. Omsorgen, vården och servicen som erbjuds ska hålla hög kvalité och ska utgå från en humanistisk människosyn med betoning på varje människas unika värde.
Vårt arbetssätt ska kännetecknas av kompetens, engagemang, delaktighet samt personligt ansvar. Uppdraget i sin helhet bygger på mötet mellan människor och kräver därför god kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt I. I uppdraget ingår att vara kontaktman, vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service.
 
Arbetsuppgifter
Utifrån ett rehabiliterande synsätt stödja medborgaren samt genomföra omsorgsinsatser utifrån fattade beslut enligt SOL och HSL. 
Dag, helg och kvällstjänstgöring.

 

Kvalifikationer

- Utbildad Undersköterska  eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig 
- God datorvana 
- Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande 
- Körkort B 
- Goda kunskaper i svenska  både i tal o skrift

Utöver detta vill vi att du är en trygg person som är självgående, har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ samt att du sist men inte minst är en flexibel person då detta är en förutsättning för att denna verksamhet skall fungera. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Ulla Dahlqvist samordnare 072-452 12 44

Eva-Britt Frånlund facklig representant Kommunal 070-248 12 97

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-02-28

Ansökningarna behandlas löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!


Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Undersköterska Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterskor/vårdbiträden till sektor Hemtjänst