Östersunds kommun

Undersköterskor/Vårdbiträden till hemtjänsten i Lit

Vi söker undersköterskor/vårdbiträden för tillsvidareanställning, sysselsättningsgrad 80 % med möjlighet till utökning i förvaltningen, tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänstgöring dag, kväll och helg.

Personalgruppen I Lit arbetar tillsammans för att områdets kunder ska få beviljade insatser utförda på bästa sätt. Personalgruppen bildar tillsammans med distriktssköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och enhetschef ett hemteam. Hemteamet ska arbeta med ett förhållningssätt så att kunderna ges möjlighet att utveckla och bibehålla sina förmågor.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i ordinärt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman, vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska och gärna med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård.

Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, är serviceintriktad och positiv. Vi lägger stor vikt vid bemötande, självständighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande i kontakten med kunden, anhörig/närstående, arbetskamrater och andra enheter.

Körkort erfodras.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Malin Svegårdh enhetschef 0642-448 35

Facklig representant Kommunal Sylvi Säthern nås via gruppstationen 063-14 06 45

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-12-31

 

Ansökningarna behandlas löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Offentliga jobb Undersköterska Övriga vårdtjänster


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterskor/Vårdbiträden till hemtjänsten i Lit