Östersunds kommun

Undersköterskor till Tallbacka

Vi söker två undersköterskor för tillsvidareanställning på 100 %

Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

 

Boendet

Tallbacka ligger naturskönt inom området Solliden där det finns fina strövområden.

 

På Tallbacka finns 24 lägenheter. Boendet finns på andra våningen.

I anslutning till gemensamhetsutrymmena finns stora altaner.

 

https://www.ostersund.se/omsorg-och-hjalp/aldre-och-andra-i-behov-av-stod/boende-for-aldre-och-andra/tallbacka.html

 

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du med personlig omvårdnad och service i särskilt boende. I uppdraget ingår att vara kontaktman vilket innebär att ansvara för planering, genomförande och uppföljning av vård, omsorg och service med ett rehabiliterande förhållningssätt. Du utför också hälso- och sjukvårdsinsatser såsom specifik omvårdnad och rehabilitering, efter erhållen delegering av legitimerad personal. Vi söker nu undersköterskor som tycker om att arbeta med äldre människor, arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt för att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening och fokuserar på de faktorer som ger välbefinnande.

Vi jobbar enligt behovsschema.

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av arbete med inriktining mot äldre, och demenssjuka personer är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser att du kan arbeta självständigt och kan ta egna beslut i olika situationer som rör våra boende. Viktiga egenskaper är också att du är flexibel, har god samarbetsförmåga och ett stort engagemang. Du behöver ha en öppen och rak kommunikation, tålamod, ödmjukhet och en förmåga att skapa lugn, stabilitet och trygghet. Vi värdesätter även att du är positiv till nytänkande och ser möjligheter samt har en vilja att bidra till att verksamheten utvecklas och förbättras. Du skall vara trygg i din yrkesroll samt även medverka till att våra boende känner sig delaktiga och vara lyhörd för deras behov.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

 

Kontaktpersoner

Lena Holmberg enhetschef 063-14 47 12, 073 275 40 22
Anna Molin samordnare 073 083 24 04
Andreas Ringnér facklig representant Kommunal 070 269 74 03

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

 

Sista ansökningsdag

2018-09-20

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 20 september . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterskor till Tallbacka