Östersunds kommun

Undersköterskor till Resurspoolen LSS vid Bemanningsenheten

Tillsvidareanställning med valfri sysselsättningsgrad. Arbetet innebär dag-, kväll- natt och helgtjänstgöring i vår resurspool inom funktionshinderområdet.

Vill du vara med och utveckla vår Resurspool?  Vårt uppdrag är att bemanna vid akut och planerad frånvaro inom vård- och omsorgsförvaltningens sektor LSS och sektor Förvaltningsövergripande.

Vi söker dig som är undersköterska, har körkort och tillgång till egen bil och som ser det som en stor möjlighet med ett flexibelt arbetssätt i ett härligt arbetslag. Vi erbjuder en kvalitetssäkrad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling. Kommunen erbjuder medarbetardagar, friskvårdspeng och friskvårdstimme. Lönetillägg utgår.


Du ska vara trygg i din yrkesroll samt kunna ta emot delegerade arbetsuppgifter inom HSL. Du har erfarenhet inom funktionshinder- och /eller  psykiatriområdet,  vill aktivt utveckla din yrkesroll och arbetar gärna både självständigt och i grupp. 

Arbetsuppgifter
Ersätta ordinarie undersköterskors frånvaro vid kommunens LSS-boenden, Personlig Assistans, Daglig verksamhet, korttidsboende för barn och unga, elevhemmen samt ledsagning och avlösning, sedvanliga omsorgs- och serviceinsatser, samt stärka upp verksamheter som har ett ökat behov.

 

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning.
Du är flexibel och trygg i Din yrkesroll samt har några års erfarenhet inom yrket. 
Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Du har förmåga att möta nya situationer och människor på ett proffessionellt och ansvarsfullt sätt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Körkort samt tillgång till bil erfodras. Du behöver även inkomma med utdrag ur belastningsregistret då det förekommer arbete inom verksamheter där barn ingår.

 

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

 

Kontaktpersoner

Else-Marie Helberg Eriksson, enhetschef Bemanningsenheten spår LSS, 063-14 35 06

Bodil Sandberg, facklig representant för Kommunal, 073-270 47 03

 

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

 

Sista ansökningsdag

2018-04-29

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 29 april . Arbetsort : Östersund

Kategorier : Undersköterska


Senaste jobben från Östersunds kommun

Alla jobb hos Östersunds kommun

Liknande jobb Undersköterskor till Resurspoolen LSS vid Bemanningsenheten